2016. szeptember 26., hétfő

Kertmozi a Roncsban: Életrevalók és Transzcendens


Kertmozi a Roncsban a szokásokhoz híven hétfőn és kedden. A választás most is tetszetős, ma egy francia filmet láthat a nagyérdemű az Életrevalók-at. Mindenkinek ajánljuk, nagyon jó film!

Röviden:

Philippe, a gazdag arisztokrata ejtőernyős balesete miatt nyaktól lefelé teljesen lebénul, tolószékbe kényszerül. Egy segítő asszisztensre van szüksége a mindennapi teendőiben. Választása egy börtönből most szabadult külvárosi fekete srácra, Driss-re esik, aki humorával és rámenősségével mindenkit elbűvöl maga körül. A ház Vivaldi és Earth Wind and Fire zenéjétől hangos. A két univerzum találkozása egy barátság kezdete...



Kedd szeptember 27.


Kedden ismét Johnny Depp lesz a Roncsbár vendége. Előző héten a Rumnaplóval hódított, most pedig egy transzcendens világba kalauzol minket. Sármfaktor most is 10/10!

Röviden:

Két vezető számítógépes szakember azon dolgozik, hogy megalkossa a tökéletes mesterséges intelligenciát, melynek képességei az emberi agyét is meg tudnák haladni. Eközben egy radikális szervezet azért küzd, hogy megakadályozza őket ebben, tudva, hogy egy ilyen okos számítógép létrehozása kontrollálhatatlanul sok bajjal járhat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése