2016. november 29., kedd

Magyarországon Dexter Walker & Zion Movement kórus!


Érdekel, hogy milyen élőben egy America's Got Talent döntős csapatának előadása?Kíváncsi vagy milyen érzés amikor a hideg is kiráz 35 ember csodálatos hangja és tánca hallatán? Neked is itt a lehetőség hogy részese lehess a VIRGINIA STATE GOSPEL CHORALE Európai Turnéjának! Magyarországon 5 nagyvárosban: Debrecen, Eger, Békéscsaba, Nyíregyháza és Sopron!

Dexter Walker és a Zion Movement egy energikus és fegyelmezett vallási kórus és eltökélt szándékuk, hogy a kórus műfaját visszahozzák, felvonultatva egy széles skálájú Gospel repertoárt a régebbiektől egészen a legújabbakig. 

A több mint fél milliós Youtube videónézettségükkel szerves részei a missziónak, és lehetővé vált, hogy 2014-ben egy nemzetközi turnén vehessenek részt, Romániában, Magyarországon, Svájcban és Olaszországban.

2015-ben a Zion Movement 3. lemezfelvétele zajlott, Percy Bady Grammy díjas producer segédletével. Az első kislemez erről az albumról a 'God's Got Me ', mely egész nemzetekre volt nagy hatással. 2011-ben jelent meg a formáció második önálló albuma, 'Move II: Bring the Choir back 'címmel. A lemez olyan Gospel ikonok előtt tiszteleg mint Bishop Walter Hawkins ( 'Until I found the Lord' ) és a Gospel királynője Albertina Walker ( ' Spread the word ' ). 2012-ben megynyerték a Verizon ' How sweet the sound ' elnevezésű nemzeti kórusversenyét. A fődíj egy lemezszerződés volt az eOne/Light Records-nál és egy válogatás albumot adtak ki ' Greater than before ' címmel.
Ez a lemez 3 elismerést is kapott: jelölték a 2014-es Stella Díjra 'kortárs kórus' kategóriában, megnyerte a Chicago Music Award ' a 2014-es 'év legjobb kortárs kórusa ' díját valamint jelölést kapott a 2014-es Dove Awards ' az év tradicionális Gospel lemeze ' díjára. Az eOne kiadónál készült albumról elismeréssel nyilatkoztak a szakma nagyjai is, többek közt Donald Lawrence és Clark Sister. Az elismerés elsősorban a kórustagok káprázatos hangját és a változatos és átszellemült előadásmódot illeti. 2005-ben, megalakulásuk második évfordulóját a Zion Movement egy 2300 -as létszámot vonzó koncerttel ünnepelte mely egyben az első élő felvételük is lett Michael Weatherspoon jóvoltából. A felvételek 2007-ben értek véget és az év júniusában adta ki azokat a Found Sound Music kiadó.A Zion Movement Min. Dexter Walker vezetésével egész biztosan egy nem megszokott Istentiszteletbe röpíti a nézőközönséget.


dec. 12. Debrecen:

dec. 13. Eger

dec. 14. Békéscsaba

dec. 15. Nyíregyháza
Ha szemfülesek vagytok akkor kedvezményes áron be tudjátok szerezni a Bónusz Brigádon a belépőt! ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése