2016. szeptember 8., csütörtök

Interjú a Margaret Islanddel 2. rész

Fotó:  Hegyi Júlia Lily
Folytatjuk a tegnapi interjúnkat a Margaret Islanddel. Ha lemaradtál volna az első részről, akkor itt, ha a teljes interjút meghallgatnád akkor azt pedig itt találod.

KWzó Alexa: Mit gondoltok van barátság nő és férfi között?

Kristóf: Nekem Viki olyan, mintha a nővérem lenne. Én ezt tényleg úgy élem meg.

Viki: Ugye azért köztünk van 5 év. Nálunk szerintem ezt a korkülönbség megoldotta. Úgyhogy én teljesen más szituációban vagyok a magánéletemben mint a fiúk és ezért nem kapcsolódunk úgy össze. nem gondolnám, hogy szerelem kialakulhatna. Nyílván a kémiának működnie kell, de van a barátságos kémia, ami nem szexuális jellegű. Úgyhogy a korkülönbség miatt mi ezt kipipáltuk, hogy ez nem lesz.

KWzó Alexa: Zenekaron kívül volt már valamilyen kínos szituáció, hogy mondjuk a másik fél többet akart, miközben ti csak barátként gondoltatok rá?

Fotó:  Hegyi Júlia Lily
Bálint: Ez nehéz kérdés, mert mi a nagyon közvetlenek vagyunk a közönségünkkel és vannak, akik nagyon nagyon kedvesek és nagyon szép leveleket kapunk és néha akad olyan, aki nem érzi feltétlenül  a határokat, de próbáljuk ezt minél ügyesebben kezelni.

Kristóf: Nagyon fontos a balansznak a megtalálása. Mi az, ami a magánéletedből tartozik a külvilágra vagy a rajongókra és hol húzod meg ezt a határt, hogy például kiket jelölsz vissza facebookon. Szóval ezek azok a dolgok, amik leginkább Vikit érintik, hogy amikor rengetegen bejelölik ismeretlenek, mert ott voltak az egyik koncerten, nem feltétlen jó, ha mindenkit visszajelöl.

Bálint: Igen,mert aki sokat hallgatja a zenéinket, eljön a koncertjeinkre sokszor úgy érzi, hogy ismer minket. S mikor találkozunk, mindjárt a közepénél kezdi és elmeséli az életét. Úgyhogy ezt nehéz kezelni,de igyekszünk.

Fotó:  Hegyi Júlia Lily
KWzó Alexa: Következő nagykoncert?

Viki, Bálint, Kirstóf: Szeptember 16. A38!

Viki: Utána meg december 23. Akvárium Nagyhall. Az lesz az új lemezbemutató.

Kristóf: Ez publikus már?

Viki: Szerintem jó ha időben elkezdjük promózni, mert karácsony előtt lesz egy nappal és én szeretném, hogyha tele lenne.

KWzó Alexa: És új dalok addig előfordulhatnak már?

Viki: A nyár végén már ki fogunk hozni egy olyan dalt, amit már ismerhetnek az emberek koncertekről, mert már másfél éve biztos, hogy játszuk. Ez egy népdal feldolgozás lesz és ősszel pedig szeretnénk kihozni egy újabb előszelét a Libikóka után.

KWzó Alexa: Mennyire lesz más? Ezt a folkos vonalat követitek?

Viki: Letisztultabb lesz, de szerintem, aki eddig ismert minket, meg szeretet, az ugyanúgy fogja szeretni. Olyan nagyon nagy váltások nem lesznek.

Kristóf: Ráérősebb lemez lesz. Több zenei átkötéssel, nem kell minden dalt 3 perce sűríteni. Szóval ezt szeretném.

KWzó Alexa: Hogy álltok most az albummal?

Viki: Egy nagyalbumnyi ötlet megvan. Egy-két dalszöveg hiányzik még, meg hogy letisztázzuk és kerek egész legyen az összes dalnak a  szerkezete.

Kristóf: Nagyon izgatott vagyok. Alig várom már, hogy meghallgathassa mindenki.

Fotó:  Hegyi Júlia Lily
KWzó Alexa: Már mindenki várja. Unalmasra hallgattuk már az előző lemezt.

Viki: Pedig még csak most jelent meg szeptemberben

KWzó Alexa: Egy rajongónak már ez is sok idő.

Bálint: A harmadik album biztos nem fog ilyen hamar érkezni, most mondom.

Kristóf: Kifacsarjuk magunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése