2016. szeptember 1., csütörtök

Modestep a BME Egyetemi napokon!!!



Különleges ajánlat a BME Egyetemi Napok keddi estéjére!

A 2010-ben alakult brit banda zenéjében a rockzenét ötvözi két meghatározó elektronikus zenei stílussal, a dubsteppel és a drum and bass-szel. Ez az egyedi kettősség adja az alapot az élőzenét játszó zenekarnak, amit néhol énekkel spékelnek meg.
A korábban DJ-ként pörgő Friend testvérekhez – Josh és Tony – Matt Curtis dobos és Nick Tsang gitáros csatlakozott, így vette kezdetét a Modestep karriere. A dubstep áramlatába a Feel Good című számukkal sodródtak bele, rangos helyezéseket elérve a slágerlistákon.
Második slágerük, a Sunlight, még ennél is sokkal nagyobbat dobbantott, a várakozásokat felülmúlva bekerült a legtöbbet játszott zenék közé, míg klipjük mindössze négy nap alatt több mint egymilliós nézettséget ért el. Hasonló zenei élményt kínál a többi számuk is, például a To The Stars, a Show Me, az A Sign, a Bite The Hand, vagy az Another Day.
A londoni kvartett szuggerálja a közönséget, a színpadról áradó energia és a zúzós rockkal fűszerezett dubstep rendkívüli atmoszférát teremt. A Pendulum, a Prodigy, vagySkrillex kedvelőinek egészen biztosan nem okoz majd csalódást a Modestep.




forrás:erdon.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése