2016. december 6., kedd

Margaret Island - Minden az új albumról!


Ma 20:00-tól volt a Margaret Island legénységének első élő bejelentkezése a Facebookon, ráadásul különleges bejelentenivalója volt a bandának. ELKÉSZÜLT A 2. MARGARET ISLAND LEMEZ!!! Vikiék azt is elárulták, hogy már nem kell sokat várni, hogy a nagyközönség is hallhassa, ugyanis jövőhét hétfőn (december 12.) már mindenki eléri Spotify-on és Deezeren, illetve jövőhét pénteken (december 16.) a YouTube-on is az új album dalait. Ráadásul a Sárga levelek és Minden éjjel című számokhozhoz már leforgatták a videóklipeket is és még a december 23-ai lemezbemutató előtt közzé fogják tenni, előreláthatólag december 16-án. Illetve holnap Mikulás nap alkalmából az Akvárium klub előtti  padlón egy kis meglepetés várja az odalátogatókat.


A lemezhez visszatérve még azt is elárulták, hogy Kristóf szóló dala a Bakancslista a lemez címadó dala. Valamint Bródy Jánostól is kaptak dalszöveget, a lemez indító dalát, ami a  'Hajnali láz' néven fut  majd és lesz egy 40 éves Bródy-dal is, amit feldolgoztak. A lemez grafikáját Szabó Zsófi készítette: 
"A mi elképzelt szigetünk van rajta, azért ilyen sűrű, mert az összes élményünket, az összes bakancslistás pontunkat rátettük."
Egy bizonyos május 4. dátum is többször szóba került, amiről csak sejtelmesen annyit lehetett elcsípni, hogy egy budapesti koncert lesz egy nagy helyszínen. Azonban a részletek még váratnak magukra.

A zenekar egyébként eljátszott pár régi és új számot a bejelentkezés során. Kezdésként a Libikókát, de hallhattuk az új albumról a Minden éjjel című dalt, ami Kristóf első dalszövege az új albumra, valamint ugyancsak az újdonságok közül a Veled minden című számukat. Végül pedig legújabb videóklipes daluk, a Dunnával zárták a sort. Az egész videót pedig itt újranézhetitek:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése