2016. november 14., hétfő

Dupla lemezbemutató koncert az Anna and the Barbies-tól

November 18-ra volt meghirdetve az Anna and the Barbies lemezbemutató koncertje a Fővárosi Nagycirkusz helyszínére. A fellépés teltházas lett, de Annáék nem akarták, hogy kimaradjanak a rajongók, így a nagy érdeklődésre való tekintettel még egy koncertet meghirdettek november 17-re,csütörtökre. Így aki most vált jegyet előbb láthatja a különleges összművészeti kavalkádot!

A Nagycirkusz az Annák Utópia turnéjának utolsó állomása. November 17-én és 18-án, fergeteges rock-cirkusz keretén belül mutatják be várva várt lemezüket, melynek címe: UTÓPIA.Az Anna and the Barbies zenekar szokásához híven egy újabb meglepő, extrém, érzelmi és gondolati szinten nem kicsit provokatív, eseményre invitálja közönségét. Az Utópia turné utolsó helyszíne, a Nagycirkusz összegzi a tavasszal elkezdett 6 helyszínen megjelenített fellépéseket. Aki már részt vett valamelyik turnéállomáson az tudja, hogy egy igazán fantasztikus és látványos koncertnek nézünk elébe. A sztárvendég pedig a nemzet patkánya, Nagy Feró lesz.
kép:Balázs Dávid

Az UTÓPIA koncertsorozat mind a 6 állomása, tartalma, vendégei egy olyan kincses sziget részei voltak, ahol a cirkuszművészeti, kortárs irodalmi, zenei, táncművészeti és képzőművészeti alkotások álltak össze egy egésszé. Az Utópia sorozat művészeti vezetője és rendezője Szabó K. István, akivel együtt álmodhatott a zenekar, és akinek köszönhetően minden meg is valósult. Ugyanígy az utolsó turnéállomáson is, a lemezbemutatón. 

Már a helyszín is sugallja azt a különlegességet, amit a Főváros Nagycirkusz nyújtani tud. Lesz itt minden, ami a részből egészet formál: cirkuszi fellépők reflektálnak a zenekari produkcióra, akusztikus minikoncert (a nagykoncert közben), Anna ruháiból készülő kiállítás az előtérben, valamint multimédiás kiállítás a korábbi Utópia turné koncertjeiből.

Pásztor Anna:
kép:Balázs Dávid
„Megint visszanyúltunk ahhoz a fajta életérzéshez, ami miatt elkezdtünk tizenévesen nótákat írni. Borzasztó izgatott vagyok az új lemezzel kapcsolatban, mert a gyermekkorunk bukkan elő rajta. Az előző album nyersességéhez képest ezen a rajongókkal együtt alkotott család melege érződik. Az öcsém újra elkezdett kísérletezgetni elektronikus irányban, úgyhogy ez egy furcsa, elektronikus rock lesz poppal vegyítve, ami hihetetlenül emberszagú is letisztult szövegvilágával. 

kép:Létai Alexandra
Ez lesz az UTÓPIA turné révbe érése. Az egész olyan, mint egy visszafelé forgatott film. A puzzle összes darabkáját láthatták már azok, akik az eddigi állomásokon ott voltak, de most összeáll a teljes kép. Azt szerettük volna, hogy ez egy közös utazás legyen, aminek a vége valamiféle beteljesülés. Kicsit olyan, mint egy hosszan elhúzott karácsony. Díszítjük, díszítjük a fenyőfát és a végén alá ülünk. Hihetetlen, milyen masinává fejlődött ez az összművészeti összeállás! Végre befuthatunk a célba. Nagyon érdekes dolog fog születni. A cirkusz alapvető jellegzetességei egészülnek ki énekszóval, elképesztően magas színvonalú zenével, gyönyörűséges díszletekkel és 21. századi vad rock'n'rollal. "

A 11 éves zenekar immáron 7. lemezét a tervek szerint karácsonykor lehet majd kézbe venni. Addig is november 17-én és 18-án elsőként hallható az új album anyaga.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése