2016. november 18., péntek

Listen: Megjelent az év legizgalmasabb albuma!

Fotó: justjared.com
Már nagyon ki voltam éhezve valami új zenére ,mert már kezdtem unni a playlistámat. Az a rossz szokásom, hogyha találok egy dalt ami tetszik, akkor folyamatosan azt hallgatom, akár egész nap és így 2 napig vagy max egy hétig tart az újdonság hatása. De utána vágyom a következő rákattanós dalra. Végre ma reggel a DNCE teljesítette a kívánságom!



Megjelent a DNCE első albuma, amit ráadásul önmagukról neveztek el 'DNCE'. Kicsit tipikus, de elnézzük, hiszen ez a debütáló lemezük és ezzel reprezentálják magukat. Ráadásul még az egyik dal is ezt a címet kapta. (Csakhogy mindenkiben tudatosuljon DNCE, DNCE... mondtuk már, hogy DNCE ?!) Az album egyébként 14 számot tartalmaz és azt kell, hogy mondjam a legváltozatosabb hangzásvilág idén. Sokszor az a bajom, hogy nem lehet első hallgatásra különbséget tenni a számok között nagyon sok előadó esetén, na itt nincs ilyen probléma. Pörgősebb és lassabb tempójú dalok közül is válogathattok. Ahogy végigpörgettem az albumot a 'Good Day' című daluk fogott meg a legjobban, ajánlom mindenkinek, szerintem már most vagy 10X meghallgattam. A Spotify-on meg tudjátok hallgatni a teljes albumot, amit a szöveg alatt megtaláltok! Írjátok meg a véleményeket, kíváncsi vagyunk a ti kedvenceitekre is!

dnce.com

A funky-pop banda a DNCE Joe Jonas új projektje a 2013-ban feloszlott Jonas Brothers óta. A banda első dala a 'Cake By The Ocean' tavaly nyáron debütált és vírusként hódította meg az egész világot. Tuti, hogy mindenki hallotta már legalább ezerszer, hiszen még a csapból is ez a szám szólt. Nem sokkal utána kiadták a 'SWAAY' című kislemezüket, még szintén 2015-ben, ami 4 számot foglalt magában: 'Cake By The Ocean', 'Pay My Rent', 'Toothbrush' és a 'Jinx'. Erről az EP-ről 2 dalhoz is készítettek videóklipet. (Cake By The Ocean, Toothbrush). A második klip azért is kapott nagy figyelmet,mert végre nem egy csontkollekiós modell szerepelt a klipben, hanem Ashley Graham, aki egy kicsit ducibb csajszi. Majd miután elkezdődött a kislemezük promóciós időszaka, klub koncert turnéra mentek illetve a legtöbb tv-s műsorban helyet kaptak, valamint Selena Gomez Revival világturnéjához is csatlakoztak előzenekarként.


Ami a banda tagjait illeti ugye az énekes Joe Jonas, a basszusgitáros Cole Whittle a Semi-Precious Weapons zenekarból, a gitáros JinJoo, aki Demi Lovatóval és Charli XCX-vel turnézott és az egyetlen csajszi az együttesben.Végül,de nem utolsó sorban a dobok mögött ül Jack Lawless, aki anno még a Jonas Brothesr turnék csapatát erősítette. A DNCE még a Grease: Live produkciójában is helyett kapott és hazavitte MTV Video Music Awards a legjobb új előadó díját is. Legújabb videóklipjükben a Body Moves-ban pedig a Viktoria Secret angyalai kaptak helyet, így egy elég szexi videót hoztak össze.

Azért azt hozzá kell tenni, hogy Joe próbálkozott szólókarrierrel a Jonas Brothers feloszlása után, ami nem hozta meg a kellő sikert neki,nem úgy mint öccsének Nick Jonasnak, akinek karrierje talán most van a csúcson. Szóval ez a zenekar nagyon jót tett Joenak. 

"Manapság nehezen kapnak második esélyt a művészek a zeneiparban,de szerencsére én azokkal a srácokkal zenélhetek együtt, akik szenvedélyesen szeretik és csinálják a zenét és velük zenélni a színpadon egy valóra vált álom. - nyilatkozta a Rolling Stone-nak Joe. "Egy második esélyt kaptam mint új előadó egy új bandával, ez valami hihetetlen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése