2016. november 12., szombat

Magashegyi akusztikus évzáró ráadás koncert az A38 hajón


Tíz éves fennállását ünnepli idén a Magashegyi Underground zenekar. A különleges év már most igen mozgalmasra sikerült: a csapat túl van egy lemezkiadáson (Talált tenger), telt-házas budapesti lemezbemutató nagy-koncerten, egy telt-házas szimfonikus koncerten a Városmajori Szabadtéri Színpadon, forgattak videó-klipet és hivatalos születésnapi koncertjükön minifesztivált csináltak valamennyi "testvér-zenekaruk" fellépésével (Kaukázus, Konyha, The Rocket Science). A születésnapi év egyik kiemelkedő eseménye a Magyar Rádió 8-as stúdiójában adott akusztikus koncertjük, amelyen kifejezetten az új lemez éteri dalaira és komplexebb hangszerelésére koncentráltak az "ugrálós" slágerek helyett.

Bár úgy volt, hogy a Magashegyi Underground a Barba Negrában lezárta az idei koncertezést, mégis beiktattak egy meglepetés akusztikus koncertet november 26-ra. Ezt az intim hangvételű, különleges hangszerelésű műsorukat egyetlenegyszer játszották el eddig, a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, idén tavasszal. Mivel sokan kérték, ezért most színpadra viszik, és együtt ringatózhatunk majd az A38 Hajón! A nézőtér ültetett, a jegyek száma véges - igyekezzetek beszerezni!

//A teremben ezen az estén 250 férőhely lesz, 200 ülőhely és 50 állóhely - a koncert akusztikus, intim jellege miatt. A JEGYEK 70%-A MÁR EL IS FOGYOTT!  Ha szeretnétek átélni ezt az egyszeri és megismételhetetlen estét, érdemes még most beszerezni.//



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése