2018. január 15., hétfő

Bowie emlékest február 21-én az A38 Hajón!



Két éve, David Bowie halála után emlékest szerveződött, melyen Bowie-rajongó hazai zenészek adták elő a legendás popsztár dalait. Tavaly, a nagy sikerre való tekintettel, ismét sor került egy ilyen koncertre, amely ismét nagy sikert aratott. Február 21-én pedig jön a folytatás, újra Bowie-dalok szólalnak meg a Hajón.

Az idei koncert különleges tematikát kapott, egyben egy sorozat első állomása, mely Bowie és fontos alkotótársai kapcsolatára fókuszál. Az est címe Bowie and Friends - vol. 1: Iggy Pop, azaz a műsor részben Bowie és Iggy Pop baráti és alkotói viszonya köré épül. Bowie több Iggy Pop-lemez producere, dalainak szerzője volt, a két művész egy ideig közös lakást bérelt Berlinben. Az est során így a legnagyobb és legizgalmasabb Bowie-számok mellett elhangzik majd számos Iggy Popnak írt David Bowie-dal is.


A Márton András (KFT) kezdeményezésére megvalósuló esemény társproducere Poniklo Imre (Amber Smith). Az előadók névsora az esemény honlapján folyamatosan frissül. Az A38 térítésmentesen biztosítja a helyszínt.

Fellépők (a lista még változhat):

Szekeres András
Márton András
Poniklo Imre
Ónodi Eszter
Kirschner Péter
Gátos Iván
Oleg ''Tooff'' Zubkov
Schoblocher Barbara
Bognár Zoltán
Michael Zwecker
Bihari Balázs
Lázár Ágoston
Vidákovich Izsák
Bakó Balázs
Fauxie Bowie
Iliás Adám
Németh Róbert
Seltsam János

Jegyárak:
- EARLY BIRD - limitált, összesen 100 db: 2000.- Ft
- elővételben február 20-ig: 2500.- Ft
- a koncert napján a helyszínen: 2900.- Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése