2017. május 16., kedd

Új klipek mezeje: DNCE, Mörk, Miley Cyrus, BLAHALOUISIANA


Összeválogattunk az elmúlt egy hétben megjelenő klipek közül 4-et, amit mindenképp ajánlanánk. Tessék csekkolni!:)


Megjelent a Mörk zenekar legújabb klipje az Urban Monsters című dalukhoz. A Mörk zenekar 2014 decemberében alakult és 2015-ben tűnt fel szobakoncertjeivel. A frontember Zentai Márk, aki korábbi popénekes múltjáról lehet nektek ismerős. De a Mörk zenekar további tagja még Szeifert “Jason” Bálint (basszus), Novai Gábor (billentyűk) és Szabó Dániel Ferenc (dobok). Idén jelölték a zenekart a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyen, ezzel kapcsoltban már korábban beszélgettem velük.Ha lemaradtatok róla itt visszahallgathatjátok.

A klip egyenesen ByeAlex ajánlásában:

"Barátom, basszugitárosunk, dalszerzőtársam, Szeifert Jason Bálint másik zenekara, a Mōrk, és új daluk.

Szerintem náluk nem közhely olyanokat mondani, hogy sose vettem volna észre, hogy magyar, ha nem tudom. Nem mint ha magyar zenésznek lenni érdemtelen lenne, sőt, pont ez az: magyar és simán világszínvonal a banda. 

Lehet nekik drukkolni a Nagyszínpad versenyén is!" .


Már vártam nagyon a DNCE újabb dobását. Egy igazán fülbemászó dalhoz készült a Kissing Strangers-höz készült egy vagány klip. A srácok továbbra is hozzák az extravagáns stílus, csak most még Nicki Minaj is csatlakozott hozzájuk. Csekkolni ér!



Nagy visszatérönk Miley Cyrus már régen adott ki új videót, de eljött a perc, hogy kicsit visszatérjen a normális stílusához. A Malibu című száma függőséget okoz, hiszen egy igazán jól sikerült dal lett. A klipnek nagy története nincs,inkább imázsklipről beszélhetünk. A videót egyébként Miley barátja Liam Hemsworth fényképezte. Egy apróságba kötnék bele: Miley, mi ez az óriási hajlenövés? Nem menő!


Csak hogy a hazai is teret kapjon, mert jó! A Blahalousiana új klipje az októberben megjelenő új lemez előhírnökeként is felfogható. A Ha élni felejtek című szám a szakításról, átmeneti állapotokról szól, s a klipben is szakítás utáni, költözködős, átmeneti állapot jelenik meg, a főhős pedig nem egyetlen szereplő, hanem tucatnyi karakter alakítja, hiszen a helyzet általános, bárkire érvényes lehet. A klipben a zenekar fiútagjai csak egy villanásra tűnnek fel, mint mobilon továbblapozott arcok, Schoblocher Barbara énekesnő pedig az egyik lány a sok közül, aki fagyit majszolva vigasztalja magát, amikor amúgy nincs is vigasz. A klip alatt megosztó kommentek érkeztek, sokan többet akartak volna látni a zenekarból, de hát nem kell mindig magukat annyira az ember arcába tolni. Nektek mi a véleményetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése