2017. május 24., szerda

Megvannak a Nagy-Szín-Pad! döntősei!


A Nagy-Szín-Pad! 2017-es döntőjében Jonas Vera Experiment, a Mōrk, és a Lóci játszik versenghet a fődíjakért: a legnagyobb magyar fesztiválok nagyszínpadain való szereplésért! 

DÖNTŐ MÁJUS 27-én, SZOMBATON, az Akvárium Klub Officialban! Akik fenn hagyták a karszalagjukat, ingyen jöhetnek be, de jegyek kaphatók még a helyszínen is!
A szavazás újraindult, a következő módon voksolhattok: 
- SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy telefonszámról NAPONTA maximum 5 SMS szavazatot fogadnak el.
- Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy Instagram profilról NAPONTA maximum 5 szavazatot fogadnak el. Szavazni csak publikus profilról lehet!
- A nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain.


A DÖNTŐSÖK KÓDJAI:
Jónás Vera Experiment: vera
Lóci Játszik: locijatszik
Mörk: mork

A TÉT IDÉN IS ÓRIÁSI!

A Nagy-Szín-Pad! 2017-es győztese idén a Sziget Festival Official, a VOLT Fesztivál Official, a Strand Fesztivál Official , a CAMPUS FESZTIVÁL official és a MOL Nagyon Balaton nagyszínpadain koncertezhet, lehetősége nyílik egy videoklip elkészítésére, és meghívást kap a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showműsorába is. Idén Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park is csatlakozik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóhoz: a 10.000 nézőt befogadó nagyszínpaduk szintén helyet ad majd a verseny győztesének a bemutatkozásra.
A döntő résztvevői közül a díjak felajánlói választják majd ki azt a produkciót, amely az MTVA jóvoltából Magyarországot képviselheti a 2018-as Eurosonic Festivalon, Hollandiában, illetve előzenekarként léphet fel a Budapest Park, az Akvárium Klub egy-egy kiemelten fontos eseményén, és a Plázs Siófok Official nyitókoncertjén is fellép majd, a Halott Pénzzel együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése