2017. május 7., vasárnap

A világ legkeményebb állása!Az üdvözlőlapokat készítő Cardstore rendhagyó reklámkampánya bejárta a világot. Egy fiktív álláshirdetést adtak fel különböző állásportálokon és napilapokban, melyben operatív igazgatói pozícióra keresték a legmegfelelőbb jelentkezőt.

A lelkes interjúalanyok Google Hangoutson keresztül kapták meg a munkával kapcsolatos részleteket és elvárásokat, melyek már egyenként is egészen vállalhatatlannak tűntek. Heti 135 órát kellett vállalni, szabadnapok nélkül, 0-24 órás ügyelettel és éjszakai műszakokkal tarkítva. Elengedhetetlen volt a pénzügyben és az orvostudományokban való jártasság, a problémakezelés, ezen felül pedig a konyhaművészetekben is otthon kellett lennie az illetőnek.


Az interjúalanyok a sokktól ledöbbenve többnyire köpni nyelni nem tudtak és titkon azon filóztak, hogy a Kész átverés show melyik epizódjában szerepelnek majd. Az igazi sokk azonban akkor érte őket, amikor a kifogások és panaszkodások közepette az interjúztató közölte velük, hogy emberek milliói töltik be a pozíciót jelenleg is. (Mielőtt tovább olvasnád, nézd meg a videót!)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ők pedig nem mások, mint az édesanyák!

És tényleg... Sokszor el is felejti az ember, hogy a világ legszebb és legboldogabb "állása", az anyaság, egyben az egyik legnehezebb is. Becsüljük és háláljuk hát meg azt a sok törődést és figyelmet, amit édesanyáinktól kaptunk/kapunk és ne feledkezzünk meg rólunk a közelgő Anyák napján sem.

creativeads.blog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése