2016. augusztus 31., szerda

3 újabb név a BME Egyetemi Napokon


Az idei EFOTT himnuszt jegyző Margaret Island és JumoDaddy is színpadra lép a 10. BME Egyetemi Napokon! 

Tavaly a Kalinka Stage-en kapott helyett a Margaret Island, reméljük most azonban nagyszínpados helyük lesz, hiszen óriási népszerűségnek örvendenek. Bolyongó turnéjuk alkalmával bejárták az egész országot, sőt külföldi fellépéseik is voltak/vannak. Az egész nyár be volt táblázva és a szeptemberi koncertek még hátra vannak. Nem véletlen ez a sok fellépés! Hatalmas rajongótáboruk van, hiszen iszonyú tehetségesek. Idén a Fonogram Díjátadón Az év felfedezettje kategóriájában győzedelmeskedtek. Első albumuk alig egy éve jelent meg Egyszer volt címmel, de ők máris a második lemezen dolgoznak. Kíváncsian várjuk! Szerezz be a jegyed még ma és addig is hallgasd meg legutóbbi interjúnkat a srácokkal itt! És persze a koncerten találkozunk ! ;)


 A nyitónapon az eddig bejelentett Majka&Curtis és Peter Jabin mellett a Fran Palermois színpadra lép! A listának pedig még közel sincs vége!

A Fran Palermo zenéje, olyan, mint egy színes kaleidoszkóp: folyamatosan formálódik, változik, mégis minden elemében egy izgalmas és látványos kerek egésszé válik. Vagabond Rock and Rollként címkézett stílusukat egyszer indie, sivatagi rock, folk vagy éppen mediterrán hangulatok inspirálják, melyekben leginkább a gitár, a dobok, a fúvós hangszerek és a billentyű dominál. Koncertjeik igazi táncolós, önfeledt pillanatok füzéréből állnak, az évek során egyre nagyobb színpadokon is megőrizve azt a közvetlenséget, ami a kezdeti utcazenélésből maradt meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése