2017. augusztus 29., kedd

Új klip a Magaret Islandtől: Engedd, hogy szabad legyek

Fotó: Hegyi Júlia Lily
Alig egy napja debütált a Margaret Island legújabb klipje,az Engedd, hogy szabad legyek című számhoz, máris több mint húszezer fölött jár a megtekintés. 

Egy 40 éves Bródy szerzeményről van szó, amit maga az alkotó ajánlott fel nekünk feldolgozásra. Több évtized elteltével a mai napig nagyon aktuális a dal mondandója: találjuk meg a saját szabadságunkat, a saját életterünket a szerelemben, családban, emberi kapcsolatainkban és az életünk minden területén - és ne hagyjuk, hogy ebben bárki korlátozzon minket - foglalta össze Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf a dal üzenetét a Femina.hu-nak.

Illetve Viki azt is elárulta, hogy a klipforgatás legnehezebb rész nem az volt, hogy nem ehetett a szájára rakott virágszirmok miatt, hanem amilyen kis pörgős és cserfes a nagy kihívás az volt, hogy nem beszélhetett. 

A Margaret Islanddel legközelebb szeptember 7-én a Budapest Parkban találkozhattok, ahol a Blahalouisiana lesz az előzenekar és számos meglepetéssel készülenk még, ahogy azt a legutóbbi beszélgetésünkkor kitárgyaltuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése