2017. március 13., hétfő

A Konyha és a The Luckies beveszi szombaton az Akváriumot


A Konyha zenekar lép fel szombaton az Akvárium Klub színpadán.Vendég: The Luckies.

KONYHA

Öt hónappal lemezbemutató koncertje után a Konyha zenekar háromfős legénysége visszatér az Akvárium Klubba és ott folytatja ahol abba (sem) hagyta. A márciusi koncert és az azt beharangozó időszak "Szerelem" című számuk köré épül, amelyet a zenekar elmondása szerint közönségük kapott fel és választott ki az album vezérdalának szerepére.

"Már a stúdióban éreztük, hogy ez a dal más lesz mint a többi, de a fogadtatása minden elképzelésünket felülmúlta: a lemez megjelenése óta minden extra promóció nélkül jobban pörög mint a korábban klippel vagy rádiós játszással megtámogatott dalok." - mondták a csapat tagjai.

 A "Szerelem" c. számhoz remix, videóklip és számos izgalmas "kísérő jelenség" fog készülni a következő hetekben. A koncerten a Konyha alap felállását ezúttal is fúvósok egészítik ki, emellett pedig felcsendül néhány olyan dal is, amely a lemezbemutató setlistjéről lemaradt - Mosásban kikopott, Csapda, stb. - természetesen a zenekar legfontosabb korábbi dalai mellett.



Vendég: The Luckies

Fotó: The Luckies Facebook
A bluest és a Rock n Rollt ötvöző the Luckies a hazai gitárzene legkomolyabb ígérete: a kétéves csapat hamar megtalálta saját hangját: fennállásuk alatt kiadtak egy EP-tt és tavaly első teljes hosszúságú albumukat is ( The Luckies First Album). A lemez produceri munkálatait Beke István Bex, az Ivan & The Parazol billentyűse látta el, aki egyébként a nagy sikerű harmadik Parazol-korong, a The All Right Nows producere is volt. A két banda több szálon is kapcsolódik, hiszen Vitáris Iván és zenekara önálló kiadót alapított, így saját megjelenéseiken kívül a The Luckies albumát is gondozzák a Modernial Records színeiben.

Az alapítás óta eltelt rövid idő ellenére a The Luckies karrierje rendkívül gyors ütemben fejlődik: végigkoncertezték az országot, tavaly nyáron a fesztiválok legtöbbjén volt már alkalmuk fellépni - beleértve a VOLT-ot és a SZIGET-et is. Három tehetségkutatón is részt vettek, melyek közül az egri Éter Pluszon megnyerték a legjobb shownak járó díját, illetve a MÜPA Garázsband fesztiváljáról is győztesként tértek haza. Ezek mellett 2016 őszén kivívva a magyar zeneipar elismert szereplőinek a figyelmét is, elnyerték a Cseh Tamás Program kezdő zenekaroknak járó támogatását, mely további lehetőségeket tartogat a csapat számára a közeljövőben. A fiúkkal készült legutóbbi interjúnkat itt olvashatjátok.



A Konyha közelgő koncertjei:

Április 6. Szeged - Jate Klub
Május 5. Sopron - Búgócsiga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése