2017. március 4., szombat

Listen: Megjelent Ed Sheeran új albuma: Divide

fotó: ew.com
 Ed Sheeram debütáló albuma a Plus (+)  szülőhazájában az első helyig tornázta fel magát és az USA-ban is az 5. helyig jutott. Az ezt követő album  a Multiply (X) szintén nagy sikereket ért el az Egyesült Királyságban  és a Billboard 200-as listájának első helyezettje volt és 2014-ben  a legtöbbet eladott album lett Angliában és Ausztráliában. Ezek után nem nehéz kitalálni mi lesz a sorsa a most megjelent Divide (÷) című albumának.

Egy évig visszavonulva a reflektorfénytől és a közösségi médiától, Sheeran befejezte albumát. Itt az idő, hogy meghallgassuk a számokat, hiszen március 3-án megjelent a digitális zenei szolgáltatásokban. A Divide Deluxe album 16 különböző stílusú dalt tartalmaz. A lemezt megelőző dalok a "Shape of You," "How Would You Feel (Paean)" and "Castle on the Hill," olyan sikereket ért el, mint ami eddig csak 1964-ben a Beatlesnek sikerült. Mindhárom dal a toplisták élén van.

A siker itt biztos nem áll meg. Ed új albuma igazán különleges, nincs két egyforma stílusú szám. Ezen a lemezen megmutatja milyen sokoldalú énekes-dalszerző lett belőle. Hallgassátok meg az új szerzeményeket és kérjük a véleményeket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése