2017. február 8., szerda

Horváth Tamás & Raul nagykoncert a Barba Negrában!



Március 3-án HORVÁTH TAMÁS & RAUL live - zenekaros premier a budapesti Barba Negra klubban!


Horváth Tamás és Raul első zenekaros nagykoncertjének március 3-án a Barba Negra ad otthont. A srácok a közös projekt mellett szóló dalokat is kiadnak. Tomi önálló dala az 'Aznap éjjel' vasárnap debütált videóklippel együtt és már több mint 270 ezren megnézték. Raul újdonságára pedig már csak 6 napot kell várni és már meg is tudjuk nézni a 'Barna szemű lány' klipjét. A közös nagykoncert pedig közeledik és a jegyek 85%-a már el is fogyott. Ha nem akarsz lemaradni,szerezd be időben a velépőket!

Horváth Tamás neve sokaknak ismerős lehet, az RTL Klub csatorna tehetségkutató műsorának, a Csillag születiknek köszönhetően. A műsor után Tamás zenekart alapított, kiadott országosan egy saját dalokból álló lemezt, és rengeteg koncert övezte útját. 2011-ben megismerkedett Dajka Raullal, (egy buszmegállóban) és onnantól kezdve a fiúk elkezdtek közös dalokat írni. Tamás a zenét írta, Raul pedig a rapszöveget. Rault gyermekkora óta több rapper inspirálta: Eminem, Drake, és sokan mások. A fiúk első közös munkája a "Lassan elmúlik" című dal volt. Egy hónapon keresztül voltak a Viva televízió Napi top 10-es listáján első helyen. A siker után egyértelmű volt, hogy a kooperációt folytatni kell. Azóta hatalmas sikereket értek, és érnek el országszerte. Magyarországon az egyik legnézettebb YouTube videócsatorna az övék.


Horváth Tamás:

"8 éves koromban fogtam először gitárt a kezembe, s azzal megpecsételtem sorsomat. A zene lételemem. Vele kelek és fekszem le. 17 évesen jelentkeztünk a bátyámmal a Csillag Születik műsorába, ahol egyedül jutottam tovább ... A műsorral rengeteg álmom teljesült. Azóta sok mindent megéltem. Jót s rosszat egyaránt, de mindig elengedő erőm volt továbblépni. Az erőt pedig tőletek, rajongóimtól, barátaimtól, szeretteimtől kaptam és kapom. Ezért örökre hálás leszek nektek."

A jegyek 85% elfogyott! Érdemes időben biztosítani a jegyeket. Ne maradj le a koncertről!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése