2017. január 23., hétfő

Megjelent Ed Sheeran új videóklipje, a nosztalgikus 'Castle On The Hill'


Ed Sheeran nagyon belehúzott. Ma délelőtt ki is dobta vadonatúj videóklipjét, amit a 'Castle on the hill'-hez készítettek, ráadásul azokkal a srácokkal forgattak, akik most az ő régi középsulijába járnak. Tegnap egyébként megosztott egy mini videót facebook-on,amiben megmutatta, hogy ki fogja fiatalkori mását alakítani a klipben.Tréfálkozott is vele, hogy mennyire hasonlítanak! APucival lehet el kellene beszélgetni!:D



Nézzétek meg a a nosztalgikus videót, amit Ed szülővárosában forgattak a suffolki Framlinghamben, Angliában.  A klipben a fiatal Ed-et és az ő barátainak közös emlékeit követhetjük végig, akik sört isznak, kézzel sodort cigit szívnak és bandáznak. Közben a mai Sheeran is megjelenik , aki énekelve szeli az országutakat. Tökéletes a dalhoz, már csak nektek kell látnotok!

Egyébként Ed  'Castle On The Hill' dala mellett a "Shape of You"  is felkerült a top 10-es kategóriába a múltheti Top 100-as Billboard listán, ráadásul az utóbbi szerzemény az első helyig tornázta magát. Ezzel ő az első előadó, akinek ilyen rövid idő alatt sikerült ezt elérnie, ráadásul két számmal. A március 3-án debütáló lemez előhírnökei tehát kiválóan szerepeltek. Kíváncsian várjuk a többi remekművet is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése