2017. január 16., hétfő

Programajánló (01.16-22.) : Koncertre fel!

fotó:djmag.com
Erős az eheti koncertfelhozatal, főleg ha a péntek - szombati programokra gondolunk. Jegyeket érdemes előre beszerezni,nehogy lemaradjatok a kedvencekről! Íme az Akvárium és a Barba Negra kínálata!





Molnár Tamás és Czoller Bence kétszemélyes formációja:

A JETLAG idén alakult formáció debütáló dala, a "Karszalagok" 13 héten keresztül MAHASZ Rádiós Top 40 lista élmezőnyét erősítette, március 30-ai megjelenését követően a legjátszottabbak között szerepelt a Class FM-en, de a VIVA TV és a Music Channel is rotációban pörgeti a hozzá készült videoklipet. A kisfilm bejutott a 2. Magyar Klipszemle "Legjobb alakítás" kategóriájának shortlist-jére, tehát a legjobb 5 pályamű közott szerepelt sikerrel. 

A JETLAG második kislemeze a "Látnom kell" július 12-én debütált a Petőfi Rádióban, ahol a megjelenés napjától kiemelt játszást élvez, a Petőfi Top 40-ben előkelő helyezéseket ér el hétről-hétre, így számos vidéki rádió is felfedezte már magának. 










"A szál itt fut tovább, minden fekete-kék
Ha lehet, legyen minden az, amit ér
De ma egy egész más nap vár
Visszhangzik minden, amit leírtál" 



Közös turnén érkezik Budapestre január 22-én az Epica és a Powerwolf. A holland szimfonikus metal zenekar új lemezét mutatja be a hazai rajongóknak, míg a német power metal banda tavaly megjelent koncert DVD-jével érkezik a Barba Negra Music Clubba. Az este első fellépője a szintén német Beyond The Black lesz.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése