2017. január 29., vasárnap

Debrecennel indítja az évet a Margaret Island


Debrecen a Margaret Island első állomása a 2017-es évben. A klubturné időszak itt veszi kezdetét február 11-én a Roncs bárban. A banda decemberben megjelent új albumát, a Bakancslistát mutatja be ez alkalommal, persze a régi dalokkal fűszerezve a koncertet. Különlegesség, hogy a december 23-ai lemezbemutató után a debreceniek hallhatják először az új album anyagát élőben. A srácok utoljára nyáron, a Campus fesztiválon voltak Debrecenben, úgyhogy már ideje volt a visszatérésnek. 

Bálint: "A Campus óta nem játszottunk Debrecenben, pedig egy nagyon kedves városa a szívünknek és várjuk a koncertet."

Viki: "Kurszinak (zongora) van még hozzá kötődése, szeretet és szerelmi szálak, úgyhogy én már alig várom, hogy ott lehessünk és ő is még boldogabb legyen, mert látszik a játékán egyébként, ha ott vannak a szerettei."



Az előzenekar most a The Lukies lesz. A 2015-ben alakult bandára érdemes odafigyelni, hiszen gyorsan berobbantak a koncertéletbe és nagyon gyorsan népszerűvé váltak. Stílusuk a blues-ból ered, de fiatalosan közelítik meg ezt a műfajt és beleteszik az őket ért behatásokat, az indie-t és a rock'n'rollt. A hangzás egyébként ismerős lehet az Ivan and the parazoltól.



Az eseménynél már most többen jeleztek vissza,mint amennyi a hely befogadólétszáma, úgyhogy érdemes minél hamarabb beszerezni a jegyeket ha nem akartok lemeradni ról!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése