2016. december 7., szerda

Megható reklám az angolul tanuló lengyel nagypapáról


Több mint 4 millió ember nézte meg eddig az Allegro - egy online aukciós oldal - karácsonyi reklámját, aminek a főszereplője egy nagypapa, aki angolul kezd el tanulni. Úgy tűnik megfogta a nézőket. De vajon miért?

A nagypapa megrendeli magának az "Angol nyelv kezdőknek" csomagot az interneten. Majd elkezdi tanulni a szavakat, papírokkal címkézi fel az otthonában található tárgyakat, sőt még a kutyára is ragaszt egyet, amelyen az áll. Olyan lelkes, hogy még a vonaton, a buszon és a kádban is angolul tanul, "szeretlek", "tökéletes vagy" ismétli hangosan hallás után a kifejezéseket. Majd rendel egy bőröndöt és ekkor válik világossá a történet, hogy miért kezdett angolul tanulni.


A idős férfi fia Angliába költözött, ott alapított családot. A nagypapa azért kelt útra, hogy találkozzon unokájával, aki nem beszél lengyelül, csak angolul.

-Szia! Én vagyok a nagypapád - hangzik el az első találkozáskor.

Lengyelországban a téma nagyon aktuális, ugyanis számos családra igaz a videó története: sok fiatal hagyta el az országot, hogy munkát vállaljon külföldön (főként Angliában). Így családok szakadtak szét. Talán ezért vált ki annyi érzelmet világszerte mindenkiből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése