2016. december 7., szerda

Beckham fia lehet az új Justin Bieber?

fotó: elle.com
Ha az apukád David Beckham, minden idők egyik legnagyobb futball legendája és ha anyukád Victoria Beckham, aki a világszerte ismert Spice Girls együttes énekese volt, akkor feltételezik, hogy örököltél valamit a génekből.

A 11 éves Cruz Beckham úgy döntött, hogy a foci számára csak hobbi lesz és helyette inkább zenei karrierbe kezd, mint az anyukája a '90-es években. Davidék egy családi kocsikázás során figyeltek fel a kis srác tehetségére, amikor Cruz elkezdett énekelni a hátsóülésen.

" Mi csak kocsikáztunk és elkezdett énekelni valamit, mire mi összenéztünk Victóriával: "Jó hangja van! Talán tenni kéne valamit ennek érdekében!"" - mondta Beckham szerda reggel Ryan Seacrest rádióműsorában. "Aztán posztoltuk ( szerk. - a Tökéletes Hangból ismert) Cups song-ot és erre az egyik barátunk Scooter Braun (Justin Bieber managere) felvette velünk a kapcsolatot és azt kérdezte: " Miért nem hozzátok be hozzám őt? Talán jó móka lesz.""

Beckhamék végül elfogadták Scooter meghívását, akihez olyan nevek köthetők Justin Bieber mellett mint Ariana Grande, Carly Rae Jepsen, Hilary Duff, Tori Kelly és Martin Garrix.

Ma debütált Cruz első karácsonyi dala az "If Everyday Was Christmas" és alá is írták Scooterrel a szerződést. A Beckham srác lesz az új Justin Bieber? Cruz nagyon aranyos és fiatal kora ellenére tehetséges,de nem hinnénk, hogy ez a dal hozza meg számára a várva várt sikert. De hát valahol el kell kezdeni és ha ilyen szüleid vannak, akkor egy kis előnyt is élvez. Meglátjuk mi sül ki belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése