2016. július 17., vasárnap

4 film, amit mindenképp látni akarunk

kép:hollywoodreporter.com
Van néhány film,amire már nagyon készülünk. Ebből hoztunk nektek egy kis összeállítást. Ti melyiket várjátok a legjobban?


A Legendás állatok és megfigyelésük egy 2001-ben kiadott fiktív tankönyv, melyet J.K. Rowling írt. Az írónő lemondott, így a vásárlásából befolyt összeget a Comic Relief nevű alapítványnak ajánlotta. A Harry Potter című könyvsorozat világához tartozó mű most 2016-ra film formájában is elkészült. A HP sorozatóta nagy űr van a szívünkben, ideje pótolni!



Első körben nyerhetünk bepillantást Damien Chazelle (Whiplash) rendezésében készült La La Land első előzetesébe. A főszerepben a dögös Emma Stone és a szexi Ryan Goslning, aki ráadásul még dalra is fakad.

A rendező neve ismerősen csenghet, hiszen az ő nevéhez köthető a 2015-ben több díjat bezsebelt Whiplash. Idén ismét egy zenés filmmel jelentkezik két szuper színészt megnyerve magának. A történet szerint Mia (Emma Stone) egy feltörekvő színésznő, aki beleszeret egy Sebastien nevű jazz zongoristába (Ryan Gosling). A párnak rá kell jönnie, hogy egy jól működő kapcsolatot nem könnyű fenntartani, ha közben hollywoodi karrierjüket is szeretnék felépíteni.

Az előzetesben csak a szerelmeseket láthatjuk, párbeszéd azonban nincs köztük. Helyette Gosling a filmhez írt ‘City Of Stars’ című dalt énekli. A La La Land augusztus 31-én a Velencei filmfesztiválon fog debütálni, majd decembertől a mozikban is megtekintheti a nagyérdemű.



Játékos vagy Néző vagy?

A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a Nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a Játékosoknak élő, egyenes adásban. 

Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. A páros néhány óra leforgása alatt óriási népszerűségre tesz szert az internetes szurkolótábor körében. Ám ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan adrenalintól túlfűtött hajszává alakul - a Nézők egyre követelőzőbbekké, a feladatok egyre veszélyesebbekké válnak. Vee számára pedig már nemcsak a hírnév és a győzelemért járó pénz, hanem annál sokkal drágább dolog: az élete a tét.

Bemutató dátuma: 2016. szeptember 22.


A film 2015-ben már megjelent az USA-ban,azonban hazánkba még nem jutott el. Főszerepben Nick. A történetről pedig beszéljen az előzetes.

forrás:port.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése