2016. július 13., szerda

Erős kezdés a Campus 0. napján!


Pontosan egy hét múlva kezdetét veszi a keleti régió legnagyobb bulija. Éppen ezért a héten szépen sorra vesszük a rendezvény kínálatát. Az erős kezdésre úgy éreztük érdemes felhívnunk a figyelmeteket! Nézzük mi vár ránk a Campus Fesztivál nulladik napján.


A jövőhét szerdán 4 zenei színpadon lesznek programok: OTP Junior Nagyszínpad, Telekom Hall, Captain Morgan Aréna, Dehir.hu Színpad. A kezdőnap 21 fellépést tartogat számunkra. Érdemes jegyzetelni!


Fran Palermo - 16:00 - OTP Junior Nagyszínpad

A Fran Palermo zenéje, olyan, mint egy színes kaleidoszkóp: folyamatosan formálódik, változik, mégis minden elemében egy izgalmas és látványos kerek egésszé válik. Vagabond Rock and Rollként címkézett stílusukat egyszer indie, sivatagi rock, folk vagy éppen mediterrán hangulatok inspirálják, melyekben leginkább a gitár, a dobok, a fúvós hangszerek és a billentyű dominál. Koncertjeik igazi táncolós, önfeledt pillanatok füzéréből állnak, az évek során egyre nagyobb színpadokon is megőrizve azt a közvetlenséget, ami a kezdeti utcazenélésből maradt meg. A népes bandát elsőként a Párizsi Udvarban tartott, gyakran utcakoncertbe torkolló próbáin fedezte fel a nagyközönség.


Első stúdió felvételükkel, az Arizonával 2011 végén jelentkeztek, mely hatására Takács Zoltán „Jappán” is felfigyelt a zenekarra, így a soron következő Museum of Clouds (2012) és Natural Cash (2013) című kislemezeken producerként segítette munkájukat. 2013-ban a zenekar hosszabb alkotói szünetet tartott, énekes-gitárosuk Henri Gonzo ugyanis Angliába költözött, de a másfél éves szünet alatt is adtak alkalmi, budapesti klubkoncerteket. 2014 ősz óta azonban újra országhatáron belül tudhatjuk a zenekart, a folyamatos koncertezés mellett pedig megjelentették Sun in Splendour című harmadik kislemezüket is. A trópikus-jungle rock hangulatú EP a Fran Palermo 2015 májusában érkezett self titled, első nagylemezének előfutára volt, melyet teltház előtt mutattak be az A38-on. A sikeres lemezbemutatót követően a zenekar bemutatkozott az összes jelentősebb hazai fesztiválon, ősszel teltházas klub koncerteket adott fővárosszerte, a koncertre járó közönség pedig már a tavasszal megjelenő új nagylemezük dalaiból is kaphatott ízelítőt, de az évértékelő zenei írásokban is elismerően írtak a csapat debütálásáról.

>>>>>>>>>
YouTube
Facebook>>>>>>>>>>

Magashegyi Underground - 17:30 - OTP Junior Nagyszínpad


Idén ünnepli 10. születésnapját Bocskor Bíborkával az élen a Magashegyi Underground. Ráadásul az alternatív rockot játszó együttes legújabb albuma a 'Talált tenger' is mindössze egy hónapja jelent meg. Biztosak vagyunk benne, hogy óriási bulit csapnak majd az OTP Junior Nagyszínpadán és felcsendülnek az új dalok mellett a régi kedvencek is, s együtt énekelhetjük majd az Árnyékok, a Metróhuzat és a Szeplős váll című számaikat.



>>>>>>>
>>>>>>>

Péterfy Bori & Love Band - 19:00 - OTP Junior Nagyszínpad

Az alternatív popot játszó zenekar 2007-ben alakult meg Péterfy Bori előző zenekara, az Amorf Ördögök szerzőiből és tagjaiból. Az énekesnő a rákövetkező évre a Magyar köztársasági érdemrend lovagkeresztjét is megkapta, ami a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetés. De hogy egy kicsit az idei évre is összpontosítsunk április 15-én megjelent a Péterfy Bori & Love Band negyedik stúdióalbuma, a Szédülés. Az új album dalai mellett nosztalgiázni is szeretnénk, úgyhogy hajoljunk bele egymás hajában az első sorokban!



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

WellHello - 20:50 - OTP Junior Nagyszínpad

Az ország legnépszerűbb formációját Fluor Tomi és Diaz alkotja. A tavalyi Campuson is felléptek,de akkor a Telekom Hall nem bizonyult elég nagy férőhelynek,így nem tudott mindenki bejutni a koncertre. A  szervezők látva az óriási érdeklődést tanultak a tavalyi esetből, így idén nagyszínpadra került a WellHello és ők zárják a szerdai napon az OTP Színpadát. Na hány szerelmet bír majd el a Nagyerdő?


>>>>>>>>
>>>>>>>>

A Nagyszínpad mellett érdemes odafigyelni a 3 további helyszínre is, hiszen Sub Bass Monster, a Belga, a Supernem, Deniz, Ganxsta Zoleeék és 00:30-tól dj. Juhász Laci is terítéken lesz!

Supernem - 21:15 - Captain Morgen Aréna

Magyarország egyik legjobb koncertzenekara nem tréfál, ha rock and roll-ról van szó, nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy a zene erejével szántsák fel az országot. 

Kevés szórakoztatóbb dolgot tudok elképzelni a szórakoztatásnál. Én nemcsak az időt, de magamat is a színpadon töltöm.  Mivel nagyon bírom, amikor kileng az, ahogy a csövön kifér a generátor” – nyilatkozta Papp Szabi a zenekar frontembere.

Ezek után tesszük fel a kérdést: Hova Megy Ki? A válasz egyértelmű, július 20-án minden Supernem rajongó a Nagyerdőn fog tombolni, Szabiék dallamos, popos, néhol rockos, punkos, kicsit karcos, minden ízében szerethető dalaira.

Na hagy ne mondjam K-K-Kétszer, hogy ott a helyed!


>>>>>>>>
>>>>>>>>

A Captain Morgen színpadán továbbá : Betonlégy (16:45), Benzin (18:00), Ordog (19:30).

De a Dehir.hu színpadánál is érdmes megfordulni: Manőver (15:00), Modern Lobotómia (16:15), The Orange Sofa (17:30), Neonhal (18:45), Aznaposok (20:00), Frogshow (21:30), Tűzlabda (23:00), Midlife Crisis (00:30).

>>>>>

Illetve felhívnánk a figyelmet, hogy mindössze 3.990 Ft-ért válthatjátok meg napijegyeiteket a 0. napra! Kár lenne kihagyni!

>>>>>

További részletes program itt elérhető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése