2016. július 31., vasárnap

Pásztor Anna: „Meg szoktam nyalni a telefonjukat,hogy valami személyeset adjak!”

Fotó: Ambrus László
Az idén tizenegy éves zenekar az énekesnő, Pásztor Anna második gyermekének születését követően kezdett ismét koncertezni. Utópisztikus turnéjuk alkalmával találkozhatnak a rajongók a zenekarral még augusztusban Ópusztaszeren, Budapesten augusztus 20.-án. Illetve a Budapest Parkban (szeptember 8.) megrendezésre kerülő eseményt emelnénk ki. A fő attrakció, ami egyben a turné utolsó állomása november 18-án a budapesti Nagycirkuszban lesz, ahol már az új nagylemez is bemutatásra kerül

Fotó:Balázs Dávid
„Az egyes fellépéseken az interaktivitásnak kulcsszerepe lesz: mindez segít megérteni a valóságot amelyben élünk, segít szembenézni azzal, és megfogalmazni személyes és társadalmi valóságigényünket. Ezek bár lehetnek kissé utópisztikusak, mégis egy kicsit közelebb kerülünk hozzá, ha már arra rájöttünk, hogy az álmok oszthatók, egymás szellemi és érzelmi terének bérlőivé válhatunk, megszabadulva így a szorongató magánytól. A képzelet terét alakító költők, a fizikai határokat megcáfoló cirkuszi artisták, színészek játéka találkozik majd a zenében, mely a maga megfoghatatlanságában újradefiniálja – legalábbis egy ideig – helyünket és viszonyainkat.” – mutatta be Anna a turné művészeti koncepcióját.

Pásztor Annával a Campus Fesztiválon beszélgettünk a turnéről, a strapabírásról illetve a hamarosan megjelenő albumról. Érdemes meghallgatni!



A Campus Fesztiválon óriási showt csinált a zenekar, egy rajongó meg is örökítette

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése