2016. augusztus 29., hétfő

A 2016-os VMA legjobb pillanatai: Beyoncé, Rihanna, Britney

foto:ew.com
Nem szeretnénk azzal húzni ezt a posztot, hogy felsoroljuk a különböző kategóriák nyerteseit. Aki szeretné az ITT megtekintheti a teljes listát. De összességében annyit, hogy a 2016-os  MTV VMA legnagyobb nyertese Queen B azaz Beyoncé lett. 11 jelölésből 8-at sikerült díjra váltania. A nagy visszatérő Britney volt, Rihanna életműdíjat kapta meg, Beyoncé meg az örök díva címet (szerk.-tőlünk)! :D

Na jó igazából nem lehet egy rövid videóba összeszedni a legjobb pillanatokat. Inkább nézze meg az egész díjátadó ismétlését, akit érdekel. De azért az MTV egy közel 2 percben megpróbált ízelítőt adni a legjobb pillanatokból.


De mi inkább úgy gondoltuk, hogy kiválasztunk néhány fellépő produkcióját, amit látnotok kell. Ugyebár Britney Spears nagy visszatéréséről is szólt az idei VMA. Fiatalos lendületét láthattuk viszont a színpadon. Totálisan a 2000-es években éreztük magunkat! Nem okozott csalódást, ámbár ha valaki így mozog a színpadon az csak playbackkel működhet ennyire tiszta hanggal.


Az idei év Michael Jackson-életműdíj nyertese Rihanna lett. Nézzétek meg milyen produkciót nyomatott a színpadon! Behaltok!!! Bezzeg a Szigeten  csak a playback ment neki....

Aki a pörgősebb számait hiányolta volna, az a következő linken elérheti a további fellépését is ITT

Úgy tűnik Beyoncé nem nagyon viselné el, ha nem az ő fellépése lenne bármilyen rendezvény csúcsa. Így volt ez most is. A olyan 15 perces műsort nyomott le, hogy biztos mindenkibe beleégett. Nem bízta a véletlenre, hiszen egy teljes táncos gárdával érkezett, ráadásul az outfitt sem volt semmi! Alap videó ha lemaradtál róla!


Tudom azért illene beszélni a  férfiakról is, hogy ne csak a női előadókról legyen szó. Így a választásom Nick Jonasra esett. Az ő előadása is különleges volt, igaz nem annyira mint ha  Beyoncé nyomta volna... :P De megelevenítette 'Bacon' című dalának klipjét a fellépése alkalmával. Mit szóltok hozzá? (Ilyen szűk gatyában nektek ment volna? :D:D)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése