2015. szeptember 17., csütörtök

Pozitív töltésű búra borult a BME Egyetemi Napok fesztiválozóira

Paddy and the Rats
Színek, fények, hangulatok, örömmámor, őszinte gondolatok, magas frekvencia és pörgős ritmus uralta a IX. BME Egyetemi Napok második estéjét. A pozitív kisugárzás szétáradt a fesztiválterületen, az árhullám mindenkit magával ragadott egy pozitív töltésű alternatív valóságba.
Az est egyik legjobban várt eseménye, a 30Y koncertje volt, szívhez szóló melódiákkal és szövegeikkel láthatatlan húrokon át érték el és vonták magukhoz a fesztiválozókat. A zenekar és a közönség között rendkívül jól működött a kémia, Beck Zoli a koncert után elárulta, hogy „amikor a bme-sekhez jövünk, olyan mintha hazajönnénk”.

Senkinek sem kell bemutatni a Paddy and the Rats zenekart, aki valaha is volt már a koncertjükön, az tudja, hogy náluk vidámabb társaságot nehéz találni. Most sem csalódtunk bennük, zenéjükkel leszakították a padlót, az egyetemisták egy egységes fesztivál plazmává olvadtak össze és buliztak kifulladásig. Paddy-ék elárulták, hogy a következő klipet a BME Egyetemi Napokon szeretnék forgatni, így valószínűleg jövőre is számíthatunk rájuk.

A nagy kedvencek mellett a fiatal, feltörekvő zenekari szcénából is akadt jó pár színvonalas produkció, a The Biebers megmutatta, hogy a nagyszínpadon túl is van élet. A közel 1 éves formáció megtalálta saját útját, stílusát, emellett olyan elementáris energiával vetették bele magukat a show-ba, hogy a közönség az adrenalin lökettől hajtva táncolt az éjszaka ritmusára.
Metzker Viktória nemcsak a szépségével hódított, az elektronikus zene és a látvány együttes erejével zsigerekig hatolt és a táncoló fiatalokat soha országba repítette. A forró éjszaka hajnalig tartott, 3 helyszín felől áramlott a zene megannyi árnyalata, a hallgatók önfeledten adták át magukat az élménynek.
Csütörtök este a Retro party-tól a mulatóson át egészen a punk-rock-ig lesz miből választanunk, színpadra lép többek között az Anna and the Barbies, az Ivan and the Parazol, és jön Kis Grofó is, hogy barátaival, egy mega bulival zárja a fesztiválszezont.
Még előttünk áll Budapest legnagyobb egyetemi fesztiváljának utolsó éjszakája, itt az idő, hogy utolsó tartalékainkat is felhasználjuk és egy óriási bulival zárjuk a tanévkezdő fesztivált, ezzel vértezve fel magunkat a kihívásokkal teli új szemeszterre!
IX. BME Egyetemi Napok, Bulizz Még Egyet!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése