2017. október 17., kedd

Megjelent a Blahalouisiana új albuma: "Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi"


Az együttes november 3-án élőben is bemutatja új, második nagylemezét “Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi”-t az A38 Hajó fedélzetén. Közben elkészült a lemez harmadik beharangozó klipje is az „Egyetlen magányom” című számhoz.

Másfél évvel debütáló lemezük megjelenése után máris egy újabb remekmű született a Blahalouisiana műhelyében. Az “Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi” címet a közönség előtt már felfedett dalukból, az “Egyetlen magányom”-ból kölcsönözte az együttes. Az új számhoz klipet is forgatott zenekar, amely a Blahára jellemző stílusosság mellett, ezúttal nem nélkülözi az önironikus humort sem.

Az “Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi” lemeznek előfutárra volt már a tavaly év végén megjelent „Túl távol, elég közel”és az idén májusban napvilágot látott „Ha élni felejtek”is. 


A zenekartól megszokott módon vegyesen, angol és magyar nyelvű szerzemények kerültek fel az albumra. Kilenc hamisítatlan Blahalouisiana dal, melyek magas színvonalára Ligeti György (Zagar, We Are Rockstars) zenei producer neve is garancia.  

Az új zenei anyagot november 3-án az A38Hajón hallgathatjuk meg élőben, ahol a Blahalouisiana két vokalista lánnyal és egy zongoristával kiegészülve várja közönségét. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése