2017. október 9., hétfő

Klippremier: Blahalouisiana - Egyetlen magányom

Fotó: Blahalouisiana Facebook
A Blahalouisina a tavaly áprilisban megjelent első lemeze után már mindjárt elkészíti második albumát. A hamarosan megjelenő lemez a 'Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi' címet kapta és a banda már csak az utolsó simításokat végzi a dalokon. 

A tavaly decemberben kiadott Túl távol, elég közel és az idén májusban közzétett Ha élni felejtek című klipes dalok már a hamarosan érkező második Blaha-albumot harangozták be. A lemez még tartalmazni fog három angol nyelvű számot és négy magyar dalt, köztük a most megjelent 'Egyetlen magányom' című szerzeményt, amit ma délelőtt klippel együtt dobtak fel a YouTube-ra.

Az egysnittes klipet kétszeres gyorsasággal rögzítették, így a 2:35 hosszú dalt 1:17 alatt kellett ledarálni. Ráadásul a fiúk fehér gatya-garbó összeállítása nem igazán tetszett eleinte a srácoknak. 

"{...}úgy néztünk ki, mint valami futurisztikus hipszter festőmázoló csapatde amikor beálltunk a díszletbe hangszerekkel, teljesen megjött a ruha, és egycsapásra mindenkinek nagyon megtetszett. Barbi outfitjét pedig minden percben imádtuk, bárhol is tartott a nap{...}"nyilatkozta a Recordernek Jancsó Gábor, a banda basszusgitáros-dalszerző


Nektek, hogy tetszik a dal?

Az új album anyagát élőben először november 3. A38-on hallhatja a közönség. Érdemes időben beszerezi a jegyeket:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése