2015. május 31., vasárnap

#thecolorrun - A Bolygó legvidámabb 5 kilométere





The Color Run: A Bolygó legvidámabb 5 kilómétere ” avagy a népszerű rendezvény a színes futás    2012-ben kezdte meg világhódítását. Az esemény alkalmat teremt,hogy összehozza az embereket, felhívja a figyelmet az egészséges életmódra és egy kis vidámságot csempésszen az unalmas hétköznapokba.

Jelenleg  az Egyesült Államok legegyedibb programjaként tartják számon, s rohamosan  növeli népszerűségét az egész világon. 2013 óta Magyarországon is töretlen a sikere. Így idén is megrendezésre kerül 2015.06.20-án a Velencei-tó partján.

A The Color Run indulása óta többszörösére nőtte ki magát. Amíg a 2013-as évben 30 országban, 170 rendezvényt bonyolított le, mára 50 országban több mint 300, az USA-ban pedig 150 eseménnyel büszkélkedhet. 

A résztvevők mind fehér pólóban állnak rajthoz, de a futás során a szervezők minden kilométernél tetőtöl talpig különböző színű porral borítanak be a résztvevőket. Azonban nem kell profi futónak lenni, ahhoz,hogy valaki teljesítse a távot, hiszen mindenkinek saját tempójára van bízva az 5 km lefutása. Ne hátráljon meg senki, hiszen a nevezők nagy többsége először vesz részt futó programon.

A futás mellett azonban a szórakozás is porondon van, hiszen az esemény koncertekkel zárul. Sőt idén még több fellépő valamint egyedülálló látvány- és színpadtechnika is hozzájárul a fesztiválhangulathoz. Továbbá a Color&UV Party emeli a program fénypontját.


A rendezvény nemes küldetése, hogy támogassa a rászoruló, mozgássérült és más életkörülmények között élő embertársait. Így a bevételből támogatást nyújt idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványnak. Illetve közel 1000 fő a rendezvényre is meghívást kap, így kísérőikkel térítésmentesen részt vehetnek az eseményen. Valamint a Magyar Vöröskereszt véradó állomása is kitelepül.

A versenyre a Color Run Magyarország oldalon nevezhetsz. A normál jegy 2990 Ft,de elővételes jegyek is vannak, amiket kedvezményesen 1990 Ft-ért vehetsz meg. Érdemes elővételben megvenni a jegyet, hiszen a helyszínen már 4990 Ft-ért válthazs jegyet.

3 SZÍNPAD | DJ-k |ZENEKAROK | METCON MANIA CHALLENGE - STREET WORKOUT | STRANDRÖPLABDA | GYERMEK PROGRAMOK | RUBINT RÉKA |COLOR PARTY | EGÉSZNAPOS BOLDOG ŐRÜLET és FESZTIVÁLHANGULAT | 50%-os MÁV UTAZÁSI KEDVEZMÉNY | VASÚTÁLLOMÁSRÓL INGYENES TRANSZFERBUSZOK A HELYSZÍNRE 

Kedvcsinálóként a tavalyi rendezvény:




A Facebook oldal,ahol tájékozódhatsz a magyar Color Run eseményekről:

The Color Run Magyarország

http://www.thecolorrun.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése