2012. január 20., péntek

Egy hagyományokkal rendelkező labdajáték:golf


dailycaller.com

 A sport ami boldoggá tesz,felszabadít,kikapcsol és szórakoztat egyszerre.Nem, nem a vásárlásról beszélek,hanem a golfról!:)Ez a játék látszatra egy rém egyszerű dolognak tűnik,hisz csak a legkevesebb ütéssel be kell találni a lyukba.
 Ha az emberek a golfról hallanak,akkor egyből az jut eszükbe,hogy ez egy drága sport.Pedig igazából nem kell más hozzá mint egy ütő készlet (ami a pályákon bérelhető is) és labda.
 Ez az a sport ami kortól függetlenül bárki játszat,nem igényel különösebb testi fittséget,ráadásul ezt mindvégig a természetben csodálatos pályákon,a friss levegőn tehetjük.
 Barna Évával DE Kossuth Lajos Gimnázium tanárával beszélgettem a golf világáról és,hogy mit is kell tulajdonképpen tudnunk erről a sportról.

Interjú:
http://www.4shared.com/mp3/FGBEuLpf/golf.html?


A golf a sztárok körében is nagyon népszerű sport
Selena Gomez
Ám a látszat csal, hiszen nemcsak a dúsgazdag sztárok tehetik meg, hogy kipróbálják és űzzék a golfot. Ugyanis akár egy mozijegy áráért is játszhatsz, amiért valljuk, be többször is kiadjuk a pénzt!:)

Cody Simpson

Justin Bieber

Justin Timberlake-nek egyébként van egy saját golfpályája is,sőt lakásának legnagyobb szobáját is átalakított zöld pázsittá,hogy a téli hónapokban is tudjon játszani

Nick Jonas

Szöveg:Létai Alexandra
S íme így golfoznak kedvenceink:
Justin Timberlake
http://www.youtube.com/watch?v=YlhxtyoY0Qo
Justin Bieber
http://www.youtube.com/watch?v=bU7p1TdAOZw
Nick és Frankie Jonas
http://www.youtube.com/watch?v=W-iriIKVPB8


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése