2015. augusztus 31., hétfő

Taylor Swift, Justin Bieber,Miley Cyrus, Nick Jonas - Mi a közös bennük?



Úgy tűnik  augusztus 30-a nagyon szimpatikus dátum volt a zenészek számára, ugyanis ezen a napon számos új klip látott napvilágot. A 2015 MTV Video Music Awardsot estéje tele volt meglepetésekkel.

Taylor Swift- Wildest Dreams

Taylor Swift legújabb klipje a 'Wildest Dreams', az MTV Video Music Awardson debütált, amiben a főszerepet a szexi Scott Eastwood játsza Taylor mellett. A videóban szerelmespárt alakítanak, akik épp a Szafarin forgatnak egy filmet, azonban a nagy szerelem csak a filmben ilyen tökéletes.

(Scott Eastwood  a romantikus film, The Longest Ride főszereplője, onnan is ismerős lehet.)

Taylor hatalmasat tarolt az idei MTV VMA zenei díjátadó gálán, ugyanis 4 kategóriában is a legjobbnak bizonyult: Az év videója (Taylor Swift ft. Kendrick Lamar - Bad Blood ), A legjobb (női) videó ( Taylor Swift – Blank Space  ), A legjobb pop videó ( Taylor Swift - Blank Space ) és A legjobb együttműködés ( Taylor Swift ft. Kendrick Lamar - Bad Blood).
Be kell vallani, nagyon jót tett Taylornak a stílusváltás, hiszen country számaival nem ért volna el ekkora sikereket.


A 'Wildest Dream' a negyedik dal, ami klipet kapott az ő 1989 nevezetű albumáról. Ráadásul a videóból befolyt összeggel támogatja az African Parks Alapítványt.



Justin Bieber-What Do You Mean

Justin Bieber visszatérése ugyancsak a VMA-hez köthető, hiszen itt adta elő legújabb számát a 'What Do You Mean' című dalt. Justin egyébként el is érzékenyült fellépése után. A 'What Do You Mean' az első track,ami  megjelent Justin év végén megjelenő albumáról.

A klip ugyancsak augusztus 30-án jelent meg, ami elég szexire sikeredett.  A videóban van akció, intimítás, de még mennyi! Ugyansi Xenia Deli és Justin között eléggé túlfűtött jeleneteket láthatunk. Tessék megnézni!




Miley Cyrus- Dooo It!

Miley Cyrus volt az  idei MTV Music Awards házigazdája. A polgárpukkasztó énekes- színésznő remekül helytállt. Ráadásul egy meglepetés fellépéssel is készült. Legújabb számát a Dooo It!-ot adta elő. Majd közzétette meglepetés albumát is a 'Miley Cyrus and her Dead Petz'-et, amit ingyen elérhetünk.

A klipért személy szerint nem rajongók,de mindenki döntse el maga,hogy likeot vagy dislikeot érdemel-e.



Nick Jonas- Levels

Így negyedjére már nem lesz meglepő,de Nick is elsőként az idei zenei díjátadón adta először elő legújabb számát a 'Levels'-t. Majd az est után közzétette az elkészült  klipet is. Tőle is egy igazán szexi és mozgalmas videót láthatunk.

A Jonas Brothers feloszlása után, Nicknek megy a legjobban a szekér, hiszen míg Joe a dj karierrel próbálkozik (bár nem sok sikerrel), addig Kevinről is alig hallunk. Ő mint apuka próbál helytállni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése