2012. december 27., csütörtök

Összeomlott egy cápákkal teli akvárium, 15 ember sérült meg!

Nyolc látogató és hét alkalmazott szenvedett komoly sérüléseket, amikor a sanghaji Orient bevásárlóközpont előtt működő, tengeri élőlényeknek otthont adó akvárium üvege egyszer csak megadta magát.




Rengeteg víz és cápák... Ez nem egy jelenet a legújabb horror filmből. Ezzel a szörnyűséggel kellett szembesülniük az embereknek, amikor egy 33-tonnás tartálykocsi hirtelen berontott a shanghai bevásárlóközpontba. 

A 15 cm vastag falú üveg kitörésével 15 ember szenvedett sérülést. Ráadásul három citromcápa, számtalan teknős és rengeteg hal elpusztult a szerencsétlenség során. 

Még vizsgálják, mi okozhatta a meghibásodást, de nem ez volt az első ilyen eset, júniusban egy szétroncsolódott cső miatt halt meg két cápa, sok teknőst pedig másik helyre kellett költöztetniük az illetékeseknek. A pláza egyik vezető beosztású munkatársa előrebocsátotta, hogy bár két évig rengeteg vásárlót vonzott hozzájuk a tengeri akvárium, nem fogják újraépíteni.

Egyes látogatók azt találgatták, talán az elmúlt hetekben tapasztalt hirtelen hőmérséklet-csökkenés miatt omlott be az építmény.

forrás: neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése