2012. december 30., vasárnap

A hónap filmjei

Ezt ne hagyd ki!
 A NYOMORULTAK nagyszabású és látványos filmfeldolgozása a népszerű és szenzációs musicalnek, melyet több mint 60 millióan láttak már a világ 42 országában 21 nyelven, és bemutatásának huszonhetedik évében is még mindig sorra dönti a bevételi rekordokat. 
Ezt a filmet sok pozitív és negatív kritika érte, azonban  szerintem egy igazán jó film, fantasztikus szereplőkkel. Nagyon jól el lett találva minden és egyáltalán nem vontatott annak ellenére, hogy majdnem 3 órás. Eleinte furcsa volt, hogy szünet nélkül sima párbeszédek helyett énekeltek végig, de nem  tellett sok időbe, hogy teljesen természetessé váljon. Ráadásul egy óriási pozitívum, hogy élőben énekeltek és ne egy előre felvett stúdió dalra tátogtak!
 A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, a szenvedélyről, az áldozatról és a megváltásról szól -- az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma. Jackman alakítja Jean Valjeant, az egykori elítéltet, akit évtizedeken át üldöz a könyörtelen Javert felügyelő (Crowe), miután megszegi a próbaidejét. Amikor Valjean vállalja, hogy gondoskodik Fantine, a munkásnő leányáról, Cosette-ről, az életük örökre megváltozik.

 
Íme egy kritika egyfajta meglátásból:kritika

E nélkül teljes az életed,hidd el!
Ennél unalmasabb filmet nem igen láttam manapság. A szereplőgárdából következtetve egy jó filmet vár az ember, de a csalódás határtalan. Van néhány poén benne,de ez nem elég, hogy fent tartsa az ember figyelmét. Vártam az elejétől kezdve, hogy beinduljon a film, de semmi. A történet lapos és gagyi. Hidd el nem ez hiányzik az életedből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése