2012. július 17., kedd

EB-n az Eastsiders Crew



    A nemzetközi táncos világ az elmúlt hétvégén Koper városára figyelt. Ugyanis Szlovénia adott otthont a 2012-es Európai HipHop, Electric Boogie és Break dance Bajnokságnak 12-15-e között, ahol 3 kategóriában is indult a debreceni Carmen TSE csapata.

    A Carmen TSE csapata az Eastsiders Crew, hiphop csoport kategóriában 42 indulóból 20. helyezésig jutott. A csapat 6 kiváló táncosból állt: Varga Díjna, Mika Péter, Földes Tamás, Farkas Ádám, Szabó Imre és Pataki Péter személyében.

    Szóló kategóriában. Mika Péter 12., Pataki Péter 59 helyig táncolta magát, valamint Farkas Ádám és Pataki Péter duója 81., míg Mika Péter és Földes Tamás a 33. helyet foglalta el.

    A Eastsiders Crew vezetője Mika Péter, magáénak tudhatja már az IDO szóló európai és világbajnoki címét. Sőt az egyesület, a Petőfi csarnokban megrendezett 2012-es Streetdance Battle 2. táncpárbaján a 2. helyezést érte el, továbbá ebben az évben IDO kiscsoport összesítettben a 3. helyet, MTMSZ  formáció és kiscsoport kategóriában pedig 1. helyen végzett.

Létai Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése