2013. január 14., hétfő

Többen visszaléptek az Eurovíziós Dalfesztivál döntősei közül!

Két előadó is jelezte, hogy nem vesz részt a magyar Eurovíziós döntőben,de nem ok nélkül!

kép:storyonline.hu
kép:neon.hu

Először Szirtes Edina Mókus jelentette be, hogy bár dalát beválogatták a legjobb 30 közé, mégsem vállalhatja a szereplést, ugyanis az említett szerzeményt egy korai formájában már előadta koncerten. A művész azonnal utánajárt a szabályoknak, és bebizonyosodott a gyanúja: nem indulhat a versenyen. Helyette a következő legtöbb pontot kapott Hoffmann Mónika vesz részt a magyar döntőn, a Hullócsillag című dallal, melynek a szöveget  Puskás Peti írta.
Hasonlóan járt a The [hated] Tomorrow is: az ő versenydaluk tőlük függetlenül került fel az internetre tavaly szeptember 1. előtt, és bár kereskedelmi forgalomba nem hozták, mégis szabályba ütközött az indulásuk.

"A nevezési kritériumok között volt az, hogy a dal szeptembert megelőzően nem jelenhetett meg. Így mi nem is hoztuk azt addig kereskedelmi forgalomba, nem játszottuk koncerten és rádióba sem vittük. Egy blog fórumán viszont találtunk egy soundcloud linket, amely már régebben publicitást nyert és így diszkvalifikálja a zenekarunkat. Ezért szóltunk az MTV szerkesztőinek, mielőtt csalás gyanúja merül fel. Szeretnénk elnézést kérni az Eurovíziós Dalverseny szervezőitől, az MTV szerkesztőitől, tőletek, akik követitek az zenekart, és minden más embertől, aki számolt azzal, hogy mi leszünk a top30-ban"

- írták a T[h]T hivatalos facebook oldalán.
A rockcsapat helyett Odett indulhat a Ne engedj el című dallal.

forrás:neon.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése