2017. december 14., csütörtök

Klippremier: Caramel: Alternatív


A „7” című albumról elkészült a harmadik klipes dal az „Alternatív” című számhoz. Caramelről köztudott, hogy saját maga szerzi dalait és a szövegeket, ezúttal azonban a videó koncepcióját is ő találta ki.

- Olyan drámákat szerettünk volna a klipben megmutatni, melyek a dalszövegben is visszaköszönnek. Érzelmi dominanciát akartunk, nem sztori megfejtést. – meséli Caramel, akinek új klipjét Bogdán Balázs Balu rendezte, akivel már nem először dolgozik együtt az énekes.

A helyszín a péceli Ráday Kastély. - Emelkedett vizuális környezetet kerestünk, ami azért nem viszi el a fókuszt a szövegről.  A letisztult háttér előtt még jobban érvényesül a két színész játéka, akik egy pár színes érzelmi életét jelenítik meg. – Caramel.    


12 évvel a „Szállok a dallal”, 7 évvel a „Lélekdonor”, 5 évvel a „Jelenés” és 3 évvel a „Végtelen” után az „Alternatív” ismét egy mélyebb, csak Caramelre jellemző hang és szövegvilágú ballada.

- Az „Alternatív” dalomban magát az igazságot járom körbe. Azt vizsgáltam, hogy mit hiszünk igazságnak, félelemnek vagy bátorságnak. Az értékek mibenlétét kutattam. A múlt és a jelen, a tettek és az érzelmek mind lehetnek alternatívak. Erről szól az életünk. – fejti ki Caramel.

A dalban vonatkoztathatunk magunkra, szűkebb, vagy tágabb környezetünkre, a kérdés csak az, hogy melyik szemszögből történik a felismerés. Mert minden alternatív. Vagy mégsem?

Caramel még egy nagy durranást tartogat ez évre. Karácsonyi koncertjére óriási látvánnyal, lézershow-val és eddig soha nem hallott dalokkal készül december 22-én a Papp László Budapest Sportarénába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése