2017. december 3., vasárnap

ByeAlex és a Slepp a Roncs bárban!


Szombaton Debrecenben, a Roncs bárban koncertezett a ByeAlex és a Slepp formációja. A ráhangolódásról a feltörekvő Koalabell bandája gondoskodott. 

Sokszor hangsúlyozzák a már befutott előadók, hogy érdemes hamar érkezni a koncertekre és már az előzenekarokat is meghallgatni, hiszen igazán tehetséges zenészekkel és énekesekkel találkozhatunk. A Koalabell bandája mostanában sok lehetőséget kapott, hogy menő zenekarok előtt játszhasson mint például a Soulwave, Margaret Island vagy most a ByeAlex és a Slepp. A tagok nagyon fiatalok (ami nem baj) és az énekesnek nagyon jó hangja van. Érdemes ránézni a dalaikra a YouTube-on.


ByeAlexék kicsit elhúzták a kezdést, ugyanis 35 perces csúszással kezdték meg a koncertet. Ennek ellenére óriási sikítások közepette kezdték el az Az vagyok című számmal a fellépést. Az este egyedüli negatívuma az volt, hogy iszonyú fájdalmas hangerővel dübörgött a zene (tudom, hogy ez egy koncert és nem nyugdíjasok számára szervezett előadás,de akkor is fájt...). De ezen valamit segített, ha kicsit hátrébb állt az ember. Alex nagyon könnyen teremtett kapcsolatot a közönséggel és minden szavát ujjongás és tapsvihar követte. Látszott, hogy a rajongó tábor van ott főleg, hiszen fújták a szövegeket. Voltak régebbi dalok mint a Nekemte, de főleg az új album számait játszotta a zenekar. Még szájharmonika is előkerült, amit be is vetett Alex a 30 és a Bababó című számoknál. A másfél órás koncert hamar elrepült és a fellépés a Kedvesem című szám nélkül ért véget.

Volt alkalmunk egy rövid beszélgetésre ByeAlexszel a koncert után. Ezt hamarosan ti is elolvashatjátok! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése