2017. április 19., szerda

Koncertajánló csütörtökre! (04.20.)


Bohemian Betyars ft. Parno Graszt - Akvárium - Csavargó Lemezbemutató
Helyszín: Akvárium
Esemény

A 8 éves Bohemian Betyars az egy hónapos európai lemezbemutató turnéja során ellátogat hozzánk is az Akvárium Nagyhallba, hogy bemutassa legújabb, Csavargó című nagylemezét.

A fiúk - több vendégzenész és vendégzenekar közreműködésével - a hozzájuk megszokott módon újra felrobbantják a színpadot, hatalmas világzenei összecsapásokkal, speed-folk táncpárbajokkal és közös örömzenéléssel. A tavalyi telt házas koncertjük után érdemes a jegyekre hamar lecsapni, hogy ott lehessetek az év legészveszejtőbb balkán táncmulatságán!


Ez az este teljen az önfeledt boldogság, a véget nem érő tánc és a szeretet jegyében!


Barbi és Jancsó (Blahalouisiana) az Akvárium Tavasz Teraszon

Helyszín: Akvárium Tavasz Terasz
Esemény

"Tavasz, terasz, duó performansz, dalok a 60-as évekből, dalok felelevenítve a jazz szakot, dalok amik inspiráltak, dalok amik blahák de akusztikusan, dalok csak úgy mert szeretjük őket.
Szerintünk gyertek, tök jó lesz egy csütörtöknek! :) 
Csókok!" 


Dallos Bogi lemezbemutató koncert

Helyszín: A38
Esemény

Dallos Bogit, a 20 éves, győri énekesnőt a „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. A felvétel A Dal 2014 döntőjében a legjobb négy közé jutott. Bár végül nem Bogi képviselte hazánkat az Eurovízión, a szerzemény osztatlan sikert aratott, és a 2014-es év egyik legnagyobb slágere lett. A magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában, valamint megnyerte a Bravo OTTO különdíját, és jelölték VIVA Cometre legjobb új előadóként. Bogi nevéhez az évek alatt több komoly sláger fűződik: Feels so right, Körút, 13-as Ház. 2016 vége változásokat hozott. Dallos Bogi néven (szerzőként) készíti első bemutatkozó lemezét, amely 2017 tavaszára várható, és itt hallhatjátok először. A “Már nem zavar” című dal (a lemez első singleje) nemrég debütált.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése