2017. április 29., szombat

"Az eddigi legnagyobb Margaret Island koncerttel készülünk május 4-én a Budapest Parkban a 3. születésnapunk alkalmából. "




"Az eddigi legnagyobb Margaret Island koncerttel készülünk május 4-én a Budapest Parkban a 3. születésnapunk alkalmából. "

Óriási showval készül a Margaret Island 3. születésnapi koncertjére! Elsőként lép fel a banda önálló koncerttel a Budapest Parkban! VodafoneYouth workshop keretein belül múlthét szerdán debütált a Veled minden című dal kórus feldolgozása, amit ti is hallhattok majd élőben a csütörtöki koncerten. Ráadásul számos margaret islandes terméket vehettek meg a koncert helyszínén.

Pénteken egyébként élőben jelentkezett Facebook-on a zenekar és beavatták a rajongókat a koncert kulisszatitkaiba, megmutatták új próbatermüket, meséltek a koncertről és zenéltek is nektek. Aki lemaradt volna az itt visszanézheti a felvételt:


Csütörtöki menetrend:

18:00 Kapunyitás
19:00 Mōrk
20:15 Margaret Island

vendégzenekar: Mōrk



Stand-Up Jazz, Filozófikus Pop, akárminek is hívjuk, tény, hogy nehéz besorolni a Mōrk zenéjét bármely meglévő zenei irányzatba, ezért kézenfekvőbb, ha újat hozunk létre. A koncertjeiken oly fontos szerepet játszó szabad improvizációban merész keveredésben jelennek meg egymással látszólagos ellentétben lévő stílusok (Funk, Pop, Jazz, Rock, Noise, Breakbeat, Reggae, Folk...) ötvözve egy jó adag humorral és öniróniával. Dalaik is ezt a nyitottságot és sokszínűséget tükrözik, melynek első kivetülése a 'Came For Nothing' című dal és a hozzá tartozó saját készítésű videóklip.
A zenekar tagjai egyenként már bejárták a könnyűzene bugyrait, eldugott kluboktól, jazz-tanszakokon át, egészen a kereskedelmi tv-s műsorokig. Miután egymásra találtak, megszületett bennük az igény, hogy visszatérjenek azokhoz a dolgokhoz, amelyekért elkezdtek zenével foglalkozni: felfedezés, kísérletezés, közlési vágy, humor, spontaneitás.

Aki még nem tette meg az jegyeit itt tudja beszerezni:
Jegyvásárlás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése