2013. március 8., péntek

Ha azt mondom: Borosta, szemüveg és sapka!Ti azt mondjátok...

  Amióta bejelentették, hogy ByeAlex kapta meg azt a lehetőséget, hogy képviselje Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, a srác kap hideget meleget. Sokaknál felháborodást keltett, mások igenis különlegesnek tartják. Antisztárként is emlegetik, de pozitív értelemben.
Sokaknak az énekes megjelenésével és a szám ún. "másságával" van problémájuk. De gondoljunk csak bele, lehet pont ettől lesz egyedi!?

"3 perce van egy előadónak arra, hogy egy nyomatott tudjon hagyni, hogy megtudják jegyezni"-nyilatkozta Csiszár Jenő, valamint hozzátette:"ByeAlex antisztár, épp ezért megjegyezhető"
Mindenesetre Magyarországon rá szavaztak a legtöbben, így csak van valami, ami megfogta a közönséget!Csíszár Jenő szavaival élve:"Reméljük Malmöben is megkajálják!"

A nagyközönség az Eurovízió által a borostás,szemüveges és sapkás ByeAlexet ismerte meg. De ez nem volt mindig így...Csekkold!:)

Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 1. Borosta, szemüveg és sapka - a téli változat.
Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 3. Extra jófiús - Alex a Csókolom klipforgatásán.


Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 2. Jófiús kockás inges - alig lehet ráismerni.

Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 4. Szemüveges-borostás. Mert kell némi változatosság.

Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 5. Szuperbajusz - itt Alex igazán komolyan gondolta az arcszőrzet-témát...

Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 6. Szakállas-sapkás - Alex a 2012-es Teletonon is fellépett, akkoriban elképzelhetetlen volt a sárga baseball-sapka nélkül.

Melyik ByeAlex-stílus jön be legjobban? - 7. Eurovíziós - így ismerte meg az egész ország. Szemüveg, szakáll és sapka, ByeAlex-módra.

képek: Facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése