2016. június 24., péntek

Campus Fesztivál 2016:Ugye erről te sem akarsz lemaradni?


Erős zenei felhozatallal, köztük a Grammy-díjas Clean Bandit, a fantasztikus tehetség Jess Glynne, a prémium kategóriás DJ producer Netsky, a bécsi Camo&Krooked duó,valamint a legendás északír Therapy?,és a holland indie-rock Kensigtonnal hódítja meg idén a Campus Fesztivált.


A legmenőbb hazai előadókkal, illetve a színház, a pódiumbeszélgetések és a mozi mellett egészen rendhagyó attrakciókkal és közösségi programokkal indul útjára, és varázsolja 4 napra fesztiválhelyszínné a Nagyerdőt július 20. és 24. között Kelet-Magyarország legnagyobb bulija, a Campus Fesztivál.



4 nap, 4 éjszaka, 10 zenei színpad, és számtalan zenei stílust magába foglaló koncertélmények. Jess Glynnetől , a női szíveket meghódító, a pécsi egyetemről induló Halott Pénzen, és a hazai terepen játszó Ivan and the Parazolon át, mindenki ott lesz, aki számít a Kelet-Magyarország legnagyobb,legváltozatosabb,legkirályabb zenei fesztiválján.


Vibrálás, szabadesés, filmszakadás… Ez csakis az Anna and the Barbies koncertjén lehet, ahol Pásztor Anna sámánként eksztázisba viszi a közönséget. A szórakozás, és a pogó garantált lesz, a Paddy and the Rats vidám kocsma punk zenéjére még a sör is jobban fog csúszni.

„Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy…. „ – a 30Y már csak tudja, lázadás, találkozások, emlékezetes őrültségek, ebben lesz részünk a Campus Fesztivál alatt.


Esténként a jó hangulatról a legnagyobb magyar sztárfellépők fognak gondoskodni. A Wellhellot, a Halott Pénzt, az Anna & the Barbies-t, a 30Y-t és a Supernemet senkinek nem kell bemutatni, ahogy Kis Grófot sem. Sőt az óriási népszerűségnek örvendő Margaret Island is fellép a Campuson! Reméljük Eső nem lesz,de majd együtt fürdünk slágerük számuk dallamában.


A „Nyári gyerekek” nemcsak a Balaton parton, hanem a Nagyerdőn is megtáncoltatják a közönséget a kultikus slágerré vált Nyári Dallam című dalukkal. A Kelemen Kabátban formáció berobbanása óta bombasztikus sikernek örvend: számtalan jól ismert, rongyossá játszott dalt, klipet és teltházas koncertet tudhat maga mögött a zenekar. Sikerük titka a humoros, karakteres dalszövegek és a sokszínű zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

Az Ivan&The Parazol bejárta az összes nagy magyar fesztivált. Egyedi stílusukkal, melyben ötvözik a ’60-as, '70-es évek zenei világát és kortárs irányzatait, már külföldön is ezreket meghódítottak. Ez nem lesz másként július 23-án sem, ígérik a zenészek.

A fellépők sorának még koránt sincs vége, sőt ez még csak a kezdet. Biztosan a Campus Fesztiválon „szexizik” a Puskás Peti vezette The Biebers, pörgeti a lemezeket a legdögösebb magyar lemezlovas, Metzker Viktória, energikus produkciójával ezreket fog megtáncoltatni  Bárány Attila,  rímeivel, szókimondásával extázisba rántja a közönséget Deniz, hogy csak pár produkciókat említsünk. Az utolsó éjszaka Nagyszínpados szereplését a hagyományokhoz híven a Tankcsapda zárja.


A sornak korán sincs vége,hiszen 198 zenei programmal készülnek a szervezők. A zenei kínálat mellett 200 egyéb programot is találhatnak majd maguknak a látogatók, így összesen mintegy 400 különféle programelem várja a fesztiválozókat.Érdemes tehát a napi bontást meglesni és kiírni a kedvenceket!
Már csak néhány nap van hátra, hogy kezdetét vegye Debrecen legnagyobb fesztiválja, a Campus Fesztivál. Találkozzunk a Nagyerdőn, mert a 4 nap tömény buli után még az iskolatáska is könnyebb lesz szeptemberben.

Szólj barátaidnak és ismerőseidnek, hogy ha még nincs meg a bérletük/napijegyük, igyekezzenek,mert július 15-ig kedvezményesen juthatnak hozzá a belépőkhöz.

1 megjegyzés: