2013. május 21., kedd

„Az abortuszt végző orvosnak kellett aláírnia a születési anyakönyvi kivonatomat."


Óriási döntésekkel kell szembenéznünk életünk folyamán, amely egész életünkre kihathat. S gyakran akadnak olyan akadályok, amikor csak és kizárólag magunkra számíthatunk, s rajtunk áll, hogy helyesen cselekszünk-e végül. Azonban egyetlen rossz döntés végigkísérthet egész életünkön.

 Abortusz. Erről a szóról nagyon sokan csak igen keveset tudnak, s hajlamosak megfeledkezni mekkora súllyal is bír ez a kifejezés. Nagyon sok felelőtlen tini és felnőtt van a világon, aki teherbe esik annak ellenére, hogy meg tudna birkózni a feladattal és természetesen a "könnyebbik" utat választja. De ezek az emberek bele gondolnak igazán, de tényleg igazán mit is jelent ez?
 Az alábbi videón látható amerikai nő anyja, hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit lenyel a baba, az pedig szétégeti őt. Az anya pedig megszüli a halott magzatot 24 órán belül. A halálra ítélt lány, Gianna Jessen viszont mindenki meglepetésére élve született.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése