2016. május 10., kedd

Új klip: Soulwave - Mindent elhittem


Megjelent a Soulwave új klipje a 'Mindent elhittem'  című dalukhoz.

Egy körmendi zenekar, aki indie és folk hatásokkal rendelkező alternatív-rock zenét játszik. Az együttes  2007-ben alakult Fodor Máté énekes és Huszár Ádám gitáros által. Az indulás kissé nehézkes volt, így 2009-ig kellett várni a zenekar első klipjéig, amit a 'Lonley' című számra forgattak. Ezután 2010-ben jött a nagylemez 'One Night Stand' címmel. De várt sikert nem hozta meg a bandának,így szünetre kényszerültek. Ráadásul Fodor Máté énekes, és Mihály Zsolt dobos külföldre költözött.

A csapat egy részével illetve az Ocho Macho-ból ismert Németh András "Dodó"-val újjáélett a Soulwave. Innentől kezdte meg aktv működését a zenekar, több külföldi és hazai koncerten is részt vettek. Ráadásul egy svéd kiadó szerzőtette is a fiúkat és megjelent a zenekar új EP-jé '1975' címmel. Erről az 'I Can't Be Loved' és a 'Gimme Gimme' lehet ismerős,mert ez a két szám az MR2 Petőfi Rádión is debütált.

2015-ben, 8 évvel a zenekar megjelenése után megjelent eslő magyar nyelvű daluk 'Szélcsend' címmel. Ráadásul az együttes lemezszerződést kötött a  Universal Music Group, magyarországi kiadójával.



Most pedig már láthatjátok a második magyar számhoz készített klipet, 'Mindent elhittem' címmel. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, lájkoljátok? 

Az együttessel egyébként már sokan találkozhattatok, hiszen a Halott Pénz turné vendégfellépői voltak.
Facebook Soulwave

Itt megtalálhatjátok a fiúkat:
forrás:wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése