2016. február 5., péntek

Videók : Grease Live



Az amerikai Fox csatorna egy igen merész vállalkozásba fogott, hiszen élő musical közvetítést valósítottak meg. Többször próbálkoztak már ilyenfajta adással, de egyiknek sem volt akkora népszerűsége mint a Greasenek. A színpadi produkció a Broadway-musicalra hajaz, de képi világában a filmváltozaté köszön vissza.

Az előkészületek azonban nem voltak zökkenőmentesek: a Rizzot játszó, High School Musicalből ismert Vanessa Hudgens a bemutatót megelőző éjjel vesztette el édesapját, Greget. Az énekes-színésznő a 4. stádiumú rákban elhunyt férfinek dedikálta az esti showt.

A produkció óriási sikert aratott. Köszönhető ez annak is, hogy igazán tehetséges színészeket vonultatott fel, olyan nevekkel mint Julianne Hough (Sandy), Aaron Tveit (Danny Zuko), Carly Rae Jepsen (Frenchy), Vanessa Hudgens (Rizzo), Keke Palmer (Marty), Carlos PenaVega (Kenickie)  vagy épp Mario Lopez (Vince Fontaine). Ráadásul Joe Jonas új együttese a DNCE és a Boys II Men is feltűnt az előadásban. Színvonalas műsort láthattunk fantasztikus koreográfiákkal és természetesen  kultikus dalokkal mint péládul a ’Summer Nights’ ,’Greased Lightning’ vagy épp a ’You’re The One That I Want’.

A Fox Youtube csatornáján jó pár videó megtalálható a produkcióból, így össze is szedtük nektek:

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése