2013. február 5., kedd

Csodás tehetség a vak gördeszkás fiú!

Tommy Caroll egy veleszületett betegség miatt kétéves kora óta vak, és tízéves kora óta gördeszkázik. Otthonában Amerikában, és ahogy a róla készült videók egyre nagyobb publicitást kapnak, szerte a világban igazi sztárrá válik bátorsága és kitartása miatt. Tommy egyetemre jár, és mellette rengeteget gyakorol. Mint mondja:

"Minden, amit a gördeszkámmal csinálok, a hangokon alapul. Állandóan a deszkám kerekeit hallgatom, hogy kiderüljön, van-e valami az utamban, meg ilyenek. Úgy hiszem, hogy minden okkal történik, és mindig van arra mód, hogy legyőzzünk egy akadályt, ha igazán akarjuk."

Természetesen a szülei rettenetesen aggódnak Tommyért, de támogatják, bármit szeretne is elérni. Persze sok elutasítás is érte, rengetegen mondták neki, hogy ki se próbálja, mert megöli magát vele, hiszen a vakok nem tudnak gördeszkázni. Tommy azonban egyszerűen elengedte a füle mellett ezeket a kijelentéseket.

Itt pedig egy interjú, amit a gördeszkás legenda, Tony Hawk készített a sráccal, és közben azt is láthatjátok, hogyan gyakorol, hogy segítik őt a társai.

neon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése